Premijer liga BiH: KKI „Vrbas“ odbranio titulu

Objavljeno: 3. 5. 2017 u 20:48h

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ novi-stari je šampion BiH. Banjalučani su u današnjem meču odluke pobijedili u Gradačcu domaći „Zmaj“ sa više nego zasluženih 82:75.

Na ovaj način su se rivalu revanširali za poraz kojeg su doživjeli u prvom dijelu sezone, i to u pravom trenutku kada se odlučivalo ko će od ova dva sastava osvojiti šampionski naslov.

Najviše poena u pobjedničkom sastavu dali su Elvir Modronja 30 i Mufid Čejvan 24, dok su ostali igrači takođe dali veliki doprinos u za četvrti trofej u ovoj sezoni. Kod domaćih najbolji je bio Enes Kamberović sa 28. Zasluge za ovaj uspjeh pripadaju i stručnom štabu na čijem je čelu Goran Matić kao i predsjedniku Marinku Umičeviću koji je obezbjedio neophodne uslove za nesmetano funkcionisanje kluba.

Za igrače „Vrbasa“ još nije okončana takmičarska sezona. Još ih čeka odbrana trofeja u Kupu BiH, a završni turnir trebao bi da se odigra 13. maja u Sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/premijer-liga-bih-kki-vrbas-odbranio-titulu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])