Rukometaši Borca savladali Slogu, drugi finalisti Svesrpskog kupa

Objavljeno: 30. 4. 2017 u 10:51h

Rukometaši Borac Mtela izborili su plasman u finale trećeg Svesrpskog kupa nakon što su u drugom polufinalu savladali dobojsku Slogu 39:35.

Banjalučani će se u finalu boriti protiv branioca trofeja Vojvodine koja je prethodno savladala Metaloplastiku 42:31.

’”Crveno-plavi’’ su otpor rivala slomili sredinom prve četvrtine. Do tada je Miloš Nježić bio veoma siguran sa linije sedam metara a uslijedio je period igre gdje je Borac uspio da iz brzih kontri stekne veliku prednost.

U nastavku Banjalučani su ponovo bili uspješniji i stigli su do velikih 10 golova prednosti, pa se činilo da je pitanje pobjednika već riješeno.

Ipak Sloga se nije predavala uspjela je u 55 minutu da priđe na minus četiri (31:35) a seriju gostiju prekinuo je Vladan Đurđević. U 58 minutu dobojski tim je prišao na minus tri (34:37) .

Najefikasniji u taboru Borca bio je bivši član dobojskog tima Vladan Đurđević sa deset golova, dok je Srđan Mijatović dodao sedam. Kod gostiju je Milan Pavlov imao 11 golova.

U nedelju će se tako od 15 časova u borbi za treće mjesto sastati Sloga i Metaloplastika dok će u finalu od 17 časova snage odmjeriti domaćin Borac Mtel i Vojvodina. Očekuje se da će u finalu Banjalučani imati podršku svojih navijača.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukometasi-borca-savladali-slogu-drugi-finalisti-svesrpskog-kupa/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot