Borac nadomak titule!

Objavljeno: 30. 4. 2017 u 12:07h

Sedam kola prije kraja sezone, Banjalučani imaju ogromnih 15 bodova prednosti ispred najbližeg pratioca, Podrinja iz Janje.

Banjalučki Borac sinoćnjim trijumfom protiv Drine iz Zvornika 1:0, stekao je ogromnih 15 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca i na pragu je plasmana, odnosno povratka u Premijer ligu BiH.

Tim Vuleta Trivunovića na Gradskom stadionu slavio je protiv Zvorničana golom Vladana Danilovića u 60. minutu i tako upisao 18. pobjedu u posljednja 22 prvenstvena meča, bez poraza!

Podrinje je nastavilo sjajnu proljećnu seriju. Tim iz Janje slavio je u gostima protiv Kozare i tako se vratio na drugu poziciju. Tekstilac Kort i Rudar Prijedor odigrali su meč bez pobjednika, ali i golova.

U Ligi za opstanak strijelci su bili izuzetno raspoloženi. Na tri utakmice viđeno je čak 17 pogodaka, skoro šest po susretu!

Vodeća Sloga bila je ubjedljiva i deklasirala fočansku Sutjesku 6:3. Već viđeni drugoligaš Borac iz Šamca doživio je novi domaći poraz. Bodove iz Posavine odnijela je Slavija. Identičnim rezultatom Sloboda je slavila u Etno selu Stanišići protiv Zvijezde 09.

Liga za prvaka – 3. kolo

Kozara – Podrinje 0:1
Tekstilac Kort – Rudar Prijedor 0:0
Borac (BL) – Drina 1:0

TABELA: Borac (BL) 62, Podrinje 47, Rudar Prijedor 45, Drina 39, Tekstilac Kort 33, Kozara 30.

Liga za opstanak – 3. kolo

Borac (Š) – Slavija 1:3
Sloga – Sutjeska 6:3
Zvijezda 09 – Sloboda 1:3

TABELA: Sloga 35, Zvijezda 09 32, Sloboda MG (-1) 32, Slavija (-1) 26, Sutjeska 24, Borac (Š) 10.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-nadomak-titule/||claudebot