Banjaluka: Odgođeno Međunarodno takmičenje u zaprežnom sportu

Objavljeno: 29. 4. 2017 u 14:37h

Međunarodno tamičenje u zaprežnom sportu za pehar Grada Banjaluke, koje se trebalo održati danas u 14 časovava na fudbalskom stadionu Omladinac, odgođeno je za 11. jun zbog loših vremenskih uslova, kazali su u konjičkom klubu Paddock.

Ovo je trebalo biti prvo takmičenje takve vrste u Banjaluci i BiH, a trebalo se odvijati po pravilima i propozicijama Svjetske konjičke federacije.

Za samo takmičenje bilo je prijavljeno 15 vrhunskih vozača iz BiH i Srbije.

Katarina Jovanović, licencirani trener konjičkog sporta i osnivač konjičkog kluba Paddock, rekla je da je odgođen i defile učesnika koji su se danas od 12 časova trebali kretati centrom grada.

„Takmičenje smo odložili zbog loših vremenskih uslova, odnosno kiše koja je padala tokom cijele noći. Svi zajedno smo donijeli odluku da se takmičenje odgodi je je teren na kojem se takmičenje trebalo održati bio dosta klizav zbog kiše, te u takvim lošim uslovima može doći do povrede konja a to smo željeli da izbjegnemo. U prvobitnom planu bili smo primoreni da takmičenje odgodimo za 11.6.“, rekla je Jovanovićeva.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjaluka-odgodeno-medunarodno-takmicenje-u-zapreznom-sportu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot