Borac preko Drine ka tituli

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 15:23h

Banjalučki Borac želi da nakon remija u Janji u prošlom kolu upiše sva tri boda protiv Drine.

Lider Prve lige RS u trećem kolu Lige za prvaka dočekuje Drinu, u duelu nekadašnjih premijerligaša.

Borac je apsolutni favorit, ali Drina je uvijek bila nezgodan protivnik za Borac, kažu u taboru Banjalučana pred subotnji meč.

“Ovo je još jedna u nizu utakmica protiv kvalitetnih ekipa. Da budem iskren, radovali smo se ovom plej-ofu jer smo znali da će nas čekati mnogo kvalitetnije provjere i kod kuće i na strani, što pokazuju i ova dva odigrana kola. Dolazi nam u goste potpuno rasterećena i kvalitetna ekipa, ekipa s kojom smo imali velikih problema u regularnom dijelu prvenstva u Zvorniku. Sigurno je da oni dolaze rasterećeni, ostvarili su dvije pobjede protiv rudara i Tekstilca. Doći će ovdje da se nadigravaju, nemaju šta da izgube, sigurno će sve da urade da sutra ostvare pozitivan rezultat“, rekao je trener Borca Vule Trivunović.

Ipak, on ističe da Borac ima jasan cilj.

“Naša ekipa u dobroj atmosferi dočekuje tu utakmicu. Momci su svi zdravi izuzev Siniše Dujakovića i mislim da smo spremni da još jednom obradujemo svoje navijače i dođemo do pobjede i tako napravimo korak ka povratku u Premijer ligu.Idemo sutra na pobjedu i iskreno se nadam da ćemo to da ostvarimo i možda još više uvećamo prednost u odnosu na naše direktne konkurente“, istakao je Trivunović.

Na utakmici protiv Podrinja u prošlom kolu povrijedio se Siniša Dujaković i on neće biti u sastavu Banjalučana, a tek treba da se utvrdi koliko je njegova povreda ozbiljna.

“Siniša je dobio nezgodan udarac u koljeno u Janji.  Juče je imao neke preglede, iskreno se nadamo da neće biti nešto opasnije. Dobio je stvarno nezgodan udarac, sudija je trebao da svira  čist penal, što je rekao i kolega s protivničke klupe poslije utakmice, ali nije to ni bitno. Najvažnije je da Siniša prođe bez operacije, iskreno se nadam da će tokom sljedeće sedmice biti mnogo bolje. Neće konkurisati za ovu utakmicu sigurno, kao ni Zekanović koji ima kartone“, rekao je Trivunović.

I fudbaler Borca Ivan Delić upozorava da je Drina znala da bude vrlo nezgodan protivnik.

“Očekujem jednu dobru, kvalitetnu utakmicu. Drina je pokazala u oba meča protiv nas da je kvalitetan protivnik. S druge strane, očekujem da mi odigramo dobru utakmicu i uknjižimo tri boda, da što prije i matematički obezbijedimo ulazak u Premijer ligu.  Pozivam navijače i publiku da dođu u što većem broju i zahvaljujem im se na podršci tokom cijele sezone“, rekao je Delić.

U Ligi za prvaka zanimljiv meč očekuje se u Derventi gdje će Tekstilac dočekati Rudar Prijedor, dok Kozara dočekuje Pdorinje.

Prva liga RS

Liga za prvaka, 3. kolo

  • Borac –Drina
  • Kozara – Podrinje
  • Tekstilac – Rudar Prijedor

TABELA: Borac 59, Rudar Prijedor 44, Podrinje 44, Drina 39, Tekstilac 32, Kozara 30

Liga za opstanak, 3. kolo

  • Borac Š. – Slavija
  • Sloga – Sutjeska
  • Zvijezda 09 – Sloboda MG

TABELA: Sloga 32, Zvijezda 09 29, Sloboda MG 29, Sutjeska 27, Slavija 23, Borac 10

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-preko-drine-ka-tituli/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot