Košarkaši Borca “gazde” Banjaluke!

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 14:23h

I drugi put u gradskom derbiju ove sezone, košarkaši Borca savladali su Student rezultatom 87:88 (25:16, 21:22, 17:17, 24:33) u Prvoj ligi Republike Srpske.

Izabranici Bojana Božića su u bici za Banjaluku gubili od banjalučkih “studenata” 16 poena razlike, ali su uspjeli da nadoknade “minus” i stignu do važne pobjede u trci za opstankom.

Crveno-plavi su s ovom pobjedom trenutno na desetom mjestu na tabeli sa omjerom od 11 trijumfa i 14 poraza, a za “ovjeru” opstanka u Prvoj ligi Republike Srpske, neophodna im je pobjeda u posljednjem kolu protiv Teslića s obzirom da je bilećki Heo poražen u Istočnom Sarajevu od Slavije 1996.

Najbolji akter utakmice u banjalučkom taboru bio je Ognjen Putnik sa 25, Vanja Samardžić je upisao 17, Nebojša Nikolić 15, Mirza Todorovac 13, a Andrej Mikeš 10 poena.

U gostujućem timu prvo ime susreta bio je Peđa Lončar sa 24 poena, Milan Davidović je postigao 19, a “dvocifreni” su bili i Boško Bojović (14), Srđan Lukić (11) i Andrej Tomić (10).

STUDENT: Rajković 4, Bojović 14, Cumbo 3, Knežević, Lukić 11, Pisić, Milaš, P. Lončar 24 (7 asistencija), B. Jokić, S. Lončar 2 (9 asistencija), Tomić 10 (10 skokova), Davidović 19 (6 skokova). Trener: Aleksandar Ćikić.

BORAC: Dragičević 2, Vukotić 3, Nikolić 15, Todorovac 13, Aničić, Suvara, Barbarez 3, Putnik 25, Mikeš 10, Samardžić 17 (9 skokova). Trener: Bojan Božić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarkasi-borca-gazde-banjaluke/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot