Borac u finišu “slomio” Kozaru (Video)

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 10:52h

Pogledajte golove sa utakmice prvog kola Lige za šampiona Republike Srpske između Borca i Kozare (3:2).

Banjalučani su nastavili seriju pobjeda u Prvoj ligi Republike Srpske upisavši 11. vezani trijumf pod trenerskom palicom Vuleta Trivunovića i sigurnim koracima nastavili put ka povratku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Međutim, do nove “recke” i “plus 15 bodova” prednosti ispred drugoplasiranog Podrinja iz Janje, crveno-plavi su stigli teže nego što se očekivalo u dvoboju sa gradiškom Kozarom – 3:2 (1:0).

Domaćin je dva puta vodio, ali je ekipa iz Gradiške uspjela da stigne do izjednačenja, da bi u samom finišu, odnosno u 87. minutu, Miloš Kukić poslije gužve u kaznenom prostoru pogodio mrežu i “ovjerio” tri boda Borcu.

Pogledajte golove:

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-u-finisu-slomio-kozaru-video/||claudebot