Božić: Borac je pokazao karakter

Objavljeno: 17. 4. 2017 u 10:24h

Trener košarkaša Borca Bojan Božić nije krio zadovoljstvo preokretom protiv Sutjeske u dvorani “Borik” kojim su Banjalučani stigli na korak od opstanka u Prvoj ligi Republike Srpske.

Crveno-plavi su gubili 19 razlike, ali su napravili pravi podvig u posljednjoj četvrtini i stigli do velike pobjede nad drugoplasiranim Fočacima – 79:76 (15:22, 13:16, 19:23, 32:15).

Božić je najprije čestitao svojim igračima na teškoj, ali i zasluženoj pobjedi nad Sutjeskom.

„Kad se uzme u obzir energija koju smo uložili da preokrenemo utakmicu i karakter koji smo pokazali, vjerujem da smo zaslužili pobjedu. Slično smo uradili u Rogatici kad smo se vraćali od -20, imali smo tada dva šuta za pobjedu, pa sam znao da će se to morati negdje vratiti. Bez obzira na rezultat, veliki umor i povredama s kojima kuburimo, znao sam da kad pokažemo karakter da se to mora vratiti“, rekao je trener Banjalučana uz čestitku gostima iz Foče na fer i korektnoj igri i poželio im sve najbolje u nastavku sezone.

O narednim mečevima, koje crveno-plavi igraju ponovo u „Boriku“ protiv Studenta i Teslića nije želio da govori. „O njima ćemo razmišljati kad dodje vrijeme“.

Jedan od junaka velikog trijumfa Borca bio je Andrej Mikeš sa 13 poena i devet skokova.

„Loše smo otvorili meč, gubili smo 20 razlike, ali smo vratili sve u četvrtoj četvrtini i stigli do važnog trijumfa. Možda malo i nezasluženo. Sljedeće sedmice je derbi sa Studentom i ništa ne mogu da obećam osim borbe i da ću dati svoj maksimum“.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bozic-borac-je-pokazao-karakter/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot