Borcu m:tel je čast biti domaćin Svesrpskog kupa

Objavljeno: 7. 4. 2017 u 09:37h

Rukometni klub Borac m:tel, posljednjeg vikenda u aprilu (29. i 30.4.2017.), biće domaćin Svesrpskog kupa, potvrđeno je dopisom i iz Rukometnog saveza Srbije i iz Rukometnog saveza Republike Srpske.

Direktor Banjalučana Vladimir Branković izjavio je klupskom sajtu da je počastvovan što su oba saveza Borcu m:tel ukazala povjerenje, koje će, kako je istakao, opravdati odličnom organizacijom, dobrim rukometom i velikom posjetom gledalaca.

“Veoma nam je drago što ćemo ugostiti timove iz Srbije, Vojvodinu i Metloplastiku, kao i prošlogodišnjeg osvajača Kupa RS, Slogu iz Doboja. To je prilika da se Banjaluka pokaže kao dobar domaćin našoj braći sa druge strane Drine. Tražimo podršku od naših vjernih navijača da dođu u što većem broju na ovaj pravi rukometni spektakl, jer je Banjaluka grad rukometa”, rekao je Branković.

“Takođe, pozivamo i institucije i domaće kompanije da podrže organizaciju ovog događaja, koji je nastao kao rezultat Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama između resornih ministarstava Republike Srpske i Srbije. Ovaj kup pratiće čitav region, jer očekujemo da direktan prenos bude emitovan na javnom servisu Republike Srpske, Srbije i Vojvodine, sa kojima su već započeti pregovori”, naveo je direktor crveno-plavih i pozvao sve ostale medije da daju maksimalnu podršku u promociji ovog rukometnog spektakla.

Prema njegovim riječima, trenutne aktivnosti vode se u vezi sa usklađivanjem termina sa dvoranom “Borik” i javnih emitera, a promocija Kupa, u saradnji sa oba saveza, počeće čim svi ti detalji budu definisani.

“To nije ni malo lagan posao i čeka nas puno rada, ali imamo tim koji ima iskustvo sa ovakvim organizacijama i koji može da izdrži taj teret, kao i Upravu koja stoji iza kluba i koja već dvije godine uspješno radi na raščišćavanju problema i obaveza nagomilanih godinama iza nas”.

Branković je napomenuo da zajedno sa Upravom kluba ima maksimalno povjerenje u mladu i borbenu ekipu Borca m:tel, koja će pod dirigentskom palicom trenera, Ratka Đurkovića, ostaviti srce na terenu i boriti se za pehar na ovom takmičenju.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borcu-mtel-je-cast-biti-domacin-svesrpskog-kupa/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot