Kajakaši Vrbasa medaljama otvorili novu sezonu (Foto)

Objavljeno: 3. 4. 2017 u 20:18h

Kajakaši “Vrbasa” otvorili su novu sezonu prvom trkom u okviru Evrokupa, koja se vozila u Makedoniji. Na rijeci Treski, Branislav Mitrović je osvojio srebrnu medalju, dok je njegov klupski kolega Darko Savić “doveslao” do bronze.

Razlika između njih dvojica iznosila je osam stotinki. Zlatna medalja, završila je oko vrata Sretena Biljića, reprezentativca Srbije. U kajak kanu klubu Vrabas kažu da su zadovoljni nastupom svojih takmičara u Makedoniji.

“Za početak sezone ovo je odličan rezultat. Osvojili smo dvije medalje u prvoj trci Evrokupa, što nam daje dodatnu motivaciju za rad. Darko i Branislav su odlično odradili pripremni perioda, i ne sumnjam da će tokom sezone ostvariti još bolje rezultate“, rekao je Nikola Stanković, direktor Kajak kanu kluba “Vrbas m:tel”.

Naredna trka Evrokupa vozi se u Banjaluci, 22.aprila, dok je veliko finale ovog takmičenja u Češkoj republici od 20. do 24.avgusta. Šampionsku titulu u Evrokupu, brani kajakaš “Vrbasa”, Darko Savić.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kajakasi-vrbasa-medaljama-otvorili-novu-sezonu-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot