Borac dočekuje Sutjesku, nisu primili gol 1.021 minut

Objavljeno: 1. 4. 2017 u 09:53h

Naravno da želimo srušiti rekord, ali to nam u ovom trenutku stvara dodatni pritisak. Bez obzira na sve vjerujem da moji fudbaleri to mogu ostvariti.

Ovo je rekao Vule Trivunović, trener Borca, čiji tim lovi rekord Kozare iz Gradiške koja 1.241 minut nije primila pogodak u Prvoj ligi RS u sezoni 2010/11. Golman Kozare Dalibor Kozić pogodak nije primio 1.241 minut, a Asmir Avdukić, čuvar mreže “crveno-plavih”, trenutno 1.021 minut. Kozić je vezao 13 utakmica, dok je bivši reprezentativac BiH u seriji od 11 utakmica i priliku da nastavi niz će imati u subotu (18 časova) kada Borac dočekuje Sutjesku u 20. kolu Prve lige RS. Sutjeska je u dosadašnjih 19 kola postigla 14 pogodaka, što je 0,7 po meču, ali bez obzira na to Trivunović poziva na oprez.

“Neće biti lako protiv Sutjeske, to konstantno ponavljam igračima. Iskusna su ekipa koja već sezonama drži kostur tima na okupu i dobru igru prikazuju već godinama. Ne smije nas zavarati činjenica da su oni pretposljednji jer znaju biti veoma neugodni protiv ekipa koje se bore za vrh”, počeo je Trivunović i nastavio:

“Cilj nam je, naravno, pobjeda i osvajanje tri boda, ali ćemo morati da ispravimo neke stvari u odnosu na meč prošlog kola protiv Borca u Šamcu. Tu prije svega mislim na pristup igri i ne smijemo ući u meč po principu – lako ćemo”.

Subotnji meč će biti i humanitarnog karaktera pošto će sav prihod od meča biti uplaćen na račun trogodišnje djevojčice Sofije Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije i koja bi trebalo da ide na liječenje u kliniku “Jons Hopkins Medicine International” u Baltimor.

“Želio bih ovim putem da pozovem publiku da se odazove u što većem broju kako bismo prikupili što veći novčani iznos potreban za liječenje male Sofije. Pozivam Banjaluku da bude humana”, jasan je trener Borca, koji u meču sa Sutjeskom neće moći da računa na Sinišu Radoju zbog žutih kartona.

Aleksandar Radulović, vezista Borca, takođe je pozvao navijače da dođu u što većem broju jer je susret sa Sutjeskom više od utakmice i akcenat je na pomoći Sofiji. U isto vrijeme je kazao da je njegov tim veliki favorit u ovom meču, što pokazuje i položaj na tabeli.

“Bez obzira na sve tabela je jedno, a teren drugo i na zelenom tepihu ćemo morati da pokažemo da smo s razlogom prvi na tabeli”, zaključio je Radulović.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-docekuje-sutjesku-nisu-primili-gol-1-021-minut/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot