Borac hita ka Ligi BiH

Objavljeno: 26. 3. 2017 u 16:13h

Fudbaleri Borca ruše sve redom ka Premijer ligi BiH! Banjalučani su u susretu 19. kola šampionata Republike Srpske slavili u Šamcu protiv domaćeg Borca sa 4:0. Sa tri nova boda još više su se učvrstili na vrhu prvoligaškog karavana i titula im se već sada smiješi kao i ekspresan povratak u elitu.

“Sve ide po zacrtanom programu i svi se nadamo da ćemo prvi proći kroz cilj i da će Borac od naredne jeseni igrati u premijerligaškoj konkurenciji. Naš trenutna prednost, od plus devet u odnosu na drugoplasirani Rudar iz Prijedora, neće nas nimalo uspavati. Igraćemo maksimalno oprezno do kraja takmičarske sezone kako ne bismo sebi dozvolili bilo kakav luksuz”– riječi su Vuleta Trivunovića, šefa stručnog štaba tima sa Gradskog stadiona.

Kormilar lidera na tabeli već je misli usmjerio ka narednom prvenstvenom meču. Tako će u subotu, 1. aprila pred svojim navijačima, odmjeriti snage sa Sutjeskom iz Foče.

“Samo odgovornom igrom možemo dobiti svakog protivnika, pa tako i rivala iz Foče. Nikog nećemo potcijeniti, ali ni precijeniti, jer smo svjesni da imamo kvalitet i da smo trenutno najbolji u Prvoj ligi Republike Srpske. Za ove moje tvrdnje najbolji pokazatelj je trenutna tabela na kojoj se sve jasno vidi. U svakom slučaju našim navijačima možemo obećati još jednu dobru partiju kao i osvajanje tri nova boda” – poručio je strateg Borca.

U duelu sa Fočacima fudbaleri Borca pokušaće da nastave seriju od sadašnjih 11 utakmica bez primljenog gola. Dosadašnji rekord drži Kozara iz Gradiška čiji su igrači u sezoni 2010/2011. na čak 13 uzastopnih prvenstvenih mečeva sačuvali sopstvenu mrežu.

“Tačno je da smo blizu rekorda, ali nismo sa tim opterećeni. Nama je najvažnije da pobjeđujemo i da sigurnim korakom grabimo ka povratku u Premijer ligu BiH, gdje nam je i mjesto. Ako uspijemo dostići i prestići rekord kluba iz Gradiške bićemo svakako prezadovoljni, ukoliko se to ne desi nećemo biti razočarani” – naglasio je Vule Trivunović, uspješni trener fudbalskog prvoligaša sa Gradskog stadiona.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-hita-ka-ligi-bih/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])