Borac m:tel pred krajiški derbi: Samo tri boda

Objavljeno: 24. 3. 2017 u 11:02h

Rukometaši Borca m:tel u derbiju Krajine dočekuju Prijedor (petak, 18.00) u banjalučkoj dvorani “Borik” u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su na drugoj poziciji na tabeli sa skorom od 16 pobjeda i četiri poraza, dok je prijedorska ekipa zabilježila samo četiri trijumfa, remi i čak 13 neuspjeha.

Trener Banjalučana Ratko Đurković očekuje da njegovi igrači upisati sedmu uzastopnu pobjedu u prvenstvu.

“Cilj je pobjeda, sedma u nizu. Pripremamo se za utakmicu i vjerujem da ćemo dobro odigrati i upisati tri boda”, rekao je Đurković u najavi meča, a prenijele “Nezavisne novine”.

Borac m:tel u krajiški derbi ulazi oslabljen zbog duže povrijeđenih Elisa Memića, Danijela Vukićevića i Mihaila Stošljevića, ali su Prijedorčani u mnogo težoj situaciji zbog borbe za opstanak.

Pretposljednji su na tabeli sa bodom više od “fenjeraša” Krajine.

“U veoma smo teškoj situaciji. Borac je apsolutni favorit i sve osim njegove pobjede bi bilo senzacija. Mi ćemo utakmicu pokušati da iskoristimo za uigravanje za naredne mečeve koji su nam bitni za borbu za ostanak u Premijer ligi BiH. Takođe, zbog povreda imamo mali roster. Na nekoliko igrača ne možemo da računamo, među kojima je drugi golman Gojko Topić, a u timu su dva-tri momka koja su 2000. godište”, rekao je Jovica Radaković, šef struke Prijedora.

Parovi 21. kola

  • Borac m:tel – Prijedor (18.00)
  • Čelik – Goražde (19.00)
  • Krivaja – Derventa (19.00)

Subota

  • Vogošća Poljine Hills – Konjuh (19.00)
  • Zrinjski – Bosna (20.00)
  • Maglaj – Sloga (20.00)

Slobodna je ekipa Konjuha.

TABELA: Vogošća 52, Borac m:tel 45, Zrinjski 34, Derventa 34, Konjuh 31, Bosna 28, Goražde 25, Maglaj 24, Krivaja 22, Sloga 21, Čelik 15, Prijedor 13, Krajina 12.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-mtel-pred-krajiski-derbi-samo-tri-boda/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])