“Čiste mreže” Vuletovog Borca!

Objavljeno: 13. 3. 2017 u 18:47h

Pod vođstvom trenera Vuleta Trivunovića, banjalučki Borac nije primio nijedan gol u Prvoj ligi Republike Srpske. “Bitno je dajemo jedan više”, kaže za MONDO mladi stručnjak, koji u ponedjeljak slavi 34. rođendan.

Ekipa najmlađeg trenera u devet decenija dugoj istoriji “Velikana iz Platonove” na posljednjih sedam utakmica u prvenstvu nije vadila loptu iz svoje mreže, što se posebno cijeni u engleskom fudbalu, gdje je i nastao izraz “clean sheets” (čiste mreže).

Ako je suditi po dosadašnjim prvenstvenim partijama crveno-plavih pod dirigentskom palicom Trivunovića, “mreže” nije bilo potrebe prati.

Jedini tim koji nije pognute glave napustio meč poslije sudara sa Borcem bila je Slavija iz Istočnog Sarajeva, koja je iščupala bod (0:0), a potom su pod Banjalučanima redom padali Zvijezda 09 iz Etno-sela Stanišići kod Bijeljine (3:0), gradiška Kozara (2:0), Sloboda iz Mrkonjić Grada (5:0), dobojska Sloga (2:0), Podrinje (5:0) i posljednji Tekstilac Kort iz Dervente (0:1) na startu proljećnog dijela sezone.

“Čista posteljina” rezultirala je sa šest bodova prednosti ispred krajiškog rivala Rudara iz Prijedora i odškrinutim vratima Premijer lige Bosne i Hercegovine naredne sezone.

Upravo će naredne subote Prijedorčani biti gosti na banjalučkom Gradskom stadionu u bici za Krajinu koja će umnogome trasirati dalji tok šampionata Srpske.

“Otkako sam preuzeo tim Borca, primili smo jedan gol, ali u Kupu RS protiv Leotara. U prvenstvu zasad još nismo, ali mene najviše raduje to što smo lideri na tabeli i što s te pozicije dočekujemo Rudar naredne subote. Vjerujem da smo bolji i da ćemo to dokazati na terenu”, izjavio je Trivunović za naš portal.

Prema njegovim riječima, statistika nekad pokaže pravo stanje, ali nekad može i da zavara, pa se zato posebno ne osvrće na takve podatke.

“Što se mene tiče, slobodno možemo da primimo gol u subotu, ali važno je da postignemo barem jedan više od Rudara”, dodao je strateg crveno-plavih i zahvalio na rođendanskoj čestitki.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ciste-mreze-vuletovog-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])