“Minimalac” Borca u Derventi

Objavljeno: 12. 3. 2017 u 11:44h

Poslije zimske pauze u subotu je utakmicama 17. kola nastavljena Prva liga Republike Srpske u fudbalu.

Lider na tabeli, banjalučki Borac uspješno je startovao u proljećnom dijelu sezone.

Poslije stopostotnog učinka u pripremnim utakmicama, crveno-plavi su u subotu u Derventi savladali domaći Tekstilac minimalnim rezultatom 0:1 i zadržali šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Rudar iz Prijedora.

Jedini pogodak na utakmici u Deventi u 60. minutu postigao je vezista Banjalučana Vladan Danilović.

Bio je to i trijumf trenera Borca Vuleta Trivunovića nad strategom Tekstilca Zoranom Dragišićem, koji je takođe u trenerskoj karijeri sjedio na klupi “Velikana iz Platonove”.

“Bio je baš težak teren u Derventi, oba tima su ginula na travnjaku i čestitam svim igračima. Najvažnije je da smo stigli do startne pobjede i da sad u miru možemo da dočekamo Prijedorčane u krajiškom derbiju naredne subote. Još jednom čestitke mojim fudbalerima na zasluženom trijumfu”, rekao je Trivunović za naš portal.

Rudar je takođe bio siguran na Gradskom stadionu u Prijedoru počastivši sa pet komada u mreži ekipu Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići kod Bijeljine.

Prva liga RS – 17. Kolo:

Sutjeska – Slavija 0:1
Borac (Š) – Drina 0:2
Rudar Prijedor – Zvijezda 09 5:0
Tekstilac Kort – Borac (BL) 0:1
Podrinje – Kozara 1:0
Sloga – Sloboda 5:2

TABELA: Borac (BL) 40, Rudar Prijedor 34, Podrinje 29, Drina 26, Tekstilac Kort 26, Slavija 21, Sloga 21, Kozara 20, Zvijezda 09 20, Sloboda 20, Sutjeska 16, Borac (Š) 9.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/minimalac-borca-u-derventi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot