Tuča vaterpolista u Banjaluci! (Foto)

Objavljeno: 26. 2. 2017 u 11:45h

Duel vaterpolista Banjaluke i ŽAK iz Kikinde na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci protekao je u naelektrisanoj atmosferi, a malo je nedostajalo da bude i prekinut kada su se krajem treće četvrtine u bazenu pokoškali igrači obje ekipe, ali se sve završilo sa tri isključenja.

Kraj utakmice nisu dočekali igrač domaćih Draško Vujković i član ŽAK-a Aleksić, te trener gostiju.

Iako susret nije imao veliki rezultatski značaj, tokom cijelog meča bilo je mnogo grubosti u bazenu, ali prisebnošću ostalih igrača susret je priveden kraju, te završen remijem.

BANJALUKA – ŽAK 16:16 (2:2, 7:6, 4:4, 3:4)

Banjalučani su četiri minuta prije kraja imali vođstvo 16:13, ali su uspjeli da prokockaju tri gola prednosti, pa su tako propustili priliku da preuzmu treću poziciju u Prvoj B ligi Srbije, grupa Sjever.

U dosadašnjih devet mečeva, ekipa Slobodana Grahovca zabilježila je po tri pobjede, remija i poraza, a posljednji meč odigraće u gostima protiv drugoplasiranog Spartaka Prozivke iz Subotice.

TABELA: Bečej 18, Spartak Prozivka 12, ŽAK Kikinda 10, Banjaluka 9, Proleter Zrenjanin 4, Polet Sombor 1.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/tuca-vaterpolista-u-banjaluci-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot