Incident na utakmici između Kozare i Borca u Aleksandrovcu (Video)

Objavljeno: 20. 2. 2017 u 18:32h

Utakmicu između KK Kozara iz Gradiške i banjalučkog OKK Borac, koja je odigrana u Aleksandrovcu, obilježio je incident.

Naime, na utakmici 1. ML RS, 16. kolo, u 34-om minutu došlo je do koškanja igrača Kozare i Borca, a varnicu su izazvali Dragan Blesić (KK Kozara) i Dejan Barbarez (OKK Borac) nakon duela za jednu loptu.

Inače, utakmica je završena rezultatom 64:74 (21:25, 11:16, 18:25, 14:8) u korist banjalučkog tima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/incident-na-utakmici-izmedu-kozare-i-borca-u-aleksandrovcu-video/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot