Miloš Đorđević i Bojan Burazor u glas poručuju: Konačno smo tu gdje smo htjeli biti

Objavljeno: 6. 2. 2017 u 20:29h

Iako je bilo nedoumica sada je sigurno da će dres Borca u nastavku sezone nositi krilni napadač Miloš Đorđević i ofanzivni vezni Bojan Burazor koji su u prvom dijelu prvenstva nastupali za Slaviju, odnosno Rudar Prijedor.

Saga oko prelaska njih dvojice na Gradski stadion trajala je poprilično dugo, jer Đorđević nije nikako mogao da riješi spornu papirologiju, dok Prijedorčani nisu tako lako htjeli da se odreknu svog najboljeg igrača. Ipak, čelnici Banjalučana našli su rješenje i postigli su dogovor sa “sokolovima” i “rudarima” i tako da će u nastavku sezone biti jači za usluge ovog tandema. Po mnogima, Đorđević bi trebalo da bude pravo osvježenje u redovima Borca, a to je pokazao i u prvoj kontrolnoj utakmici protiv BSK-a.

“Iskren da budem bilo je dosta naporno iščekivati hoće li se Borac i Slavija dogovoriti, a svim srcem sam želio postati član kluba sa Gradskog stadiona. Na sreću sve je dobro ispalo, dvije strane su se dogovorile i ostalo je još samo da potpišem ugovor. Svestan sam da sa došao u veliki klub. Očekujem velike stvari u dresu Borca, pogotovo od jeseni, kada stadion bude pretesan da primi sve naše navijače u duelima sa Željezničarem, Sarajevom, Zrinjskim” – istakao je Đorđević.

Fudbal je počeo da trenira u rodnom Pirotu, kao član Radničkog, a potom je četiri godine proveo u Omladinskoj školi beogradskog Partizana. Potom je igrao za sarajevski Olimpik, Zvijezdu iz Gradačca, te prošlu polusezonu za Slaviju.

“Postigao sam jesenas tri gola, imao čak 12 asistencija, ali želio sam da se dokažem u većoj sredini. Svestan sam da se od mene mnogo očekuje. Ne bojim se iskušenja, a u ovom trenutku je najvažnije da se dobro pripremim. To neće biti teško, jer imamo sjajne uslove na ovom novom pomoćnom terenu. Saigrači su me dobro prihvatili, to su sve kvalitetni igrači od prvog do posljednjeg. To je pokazao i ovaj meč sa BSK-om u kome smo lako došli do pobjede. Nadam se da će tako biti i u nastavku priprema, ali i u prvenstvu” – dodao je Đorđević.

Burazor je takođe nestrpljivo čekao ishod dogovora i na kraju je sve ispalo onako kako je priželjkivao.

“Ostalo je samo da se još potpiše ugovor, ali to je sada manja briga. Važno je da sam tu i da već nekoliko dana treniram sa budućim saigračima. Mogu da kažem da je atmosfera u ekipi sjajna. Drago mi je što sam postao dio velikog Borca, koji ima visoke ambicije ne samo ove sezone, već i u narednim kada bude ponovo premijerligaš. Odlično sam prihvaćen u novoj sredini i nadam se da ću se uspjeti nametnuti šefu stručnog štaba veoma brzo” – naglasio je Burazor, koji je ponikao u Borcu iz Kozarske Dubice, a potom je nastupao još za hrvatske klubove Crikvenicu i Rijeku, Jedinstvo iz Bihaća, Travnik i Rudar Prijedor.

Pobjeda

U prvom kontrolnom susretu Borac je na svom novom pomoćnom terenu savladao banjalučkog drugoligaša BSK sa 3:0. Strijelci su bili Bojan Puzigaća, Gedeon Guzina i Petar Kunić.

“Zadovoljan sam, jer je ovo bila prva provjera dosta izmijenjenog sastava u odnosnu na jesenji dio prvenstva. Tu je osam novih igrača i sada sve to polako treba ukomponovati. Najvažnije je da su sada svi oni tu i sa njima Borac će lakše ostvariti cilj, odnosno odbraniti prvo mjesto i vratiti se u Premijer ligu” – naglasio je šef stručnog štaba Borac Vule Trivunović.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/milos-dordevic-i-bojan-burazor-u-glas-porucuju-konacno-smo-tu-gdje-smo-htjeli-biti/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])