FK Borac predstavio pojačanja: Pravimo ekipu za Premijer ligu! (Foto)

Objavljeno: 1. 2. 2017 u 16:58h

Fudbalski klub Borac danas je predstavio igrače sa kojima su u zimskom prelaznom roku pojačali redove kluba.

Pred predstavljanje Uprava FK Borac potpisala je ugovore sa Bojanom Puzigaćom, Aleksandrom Radulovićem, Brankom Ojdanićem, Petrom Kunićem, Sinišom Dujakovićem i Ilijom Danilovićem.

Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac istakao je da je potpisivanje ugovora potvrda onoga što su najavljivali, da će klub ojačati igračima koji su prošli Borčevu školu. On je najavio da će Borac svoje redove pojačati da još dva igrača. Gotovo je dogovoreno da u ovaj klub dolaze Bojan Burazor iz Rudara i Miloš Đorđević iz Slavije. Pri kraju je dogovor sa Bojanom Burazor.

Jandrić je istakao da prave ekipu za Premijer ligu BiH, te da postoji mogućnost da još neki igrači dođu u ovaj klub, ali i pojedini da napuste Borac.

Ugovori sa šestoricom igrača koji su danas predstavljeni potpisani su na periode od godinu i po do tri godine. Svi igrači koji su pojačali redove Borca istakli su da im je drago što su se vratili u ovaj klub.

“Želim da uđemo u Premijer ligu BiH. Borac zaslužuje da bude u vrhu”, rekao je Aleksandar Radulović.

Petar Kunić, pozvao je navijače i simpatizere da im budu podrška u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Vico Zeljković, član Upravnog odbora FK Borac zadužen za sportski sektor govoreći o finasijskoj situaciji u klubu istakao je da postoji dosta problema, ali da ih rješavaju. Između ostalog najavio je reorganizaciju Omladinske škole kako bi postala samoodrživa.

Inače, u toku su pripreme fudbalera Borca za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske i borbu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Igrači treniraju na nedavno završenom pomoćnom stadionu, za kojeg kažu da je visokog kvaliteta, pa sada imaju maksimalne uslove za rad.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-predstavio-pojacanja-pravimo-ekipu-za-premijer-ligu-foto/||claudebot