BL volej jači od puta i protivnika

Objavljeno: 31. 1. 2017 u 19:40h

Ni dvije utakmice u dva dana vikenda nisu omele odbojkašice Banjaluka voleja da nastave pobjedničku seriju u Premijer ligi BiH koja traje već devet kola.

Na mini turneji u Goraždu i Višegradu one su zabilježile dvije pobjede sa po 3:1 u setovima čime su dokazale da im nije problem odigrati ni dva meča u dva dana. Napori su bili veliki, ali izabranice Siniše Džakule su sve izdržale.

“U dogovoru sa HE na Drini spojili smo gostovanja da ne idemo dva puta. Nije bilo lako, put je težak i jedva smo dočekali da to završimo. Bili su loši uslovi u Goraždu, bilo je dosta hladno u dvorani. Nakon dobrog ulaska u meč, desio se pad u igri, ali uspjeli smo da slavimo. Oni su igrali sa 150 odsto i imali smo velike probleme. Nisam očekivao da će tako biti. Što se tiče meča sa HE bili smo katastrofa. Rotirao sam sve, sreća pa imamo dugačku klupu. Moram priznati da smo loše igrali, ali imali smo sreće. Sve je ispalo dobro na kraju, ali svi smo umorni i promrzli” – kazao je Džakula.

Nakon ovih iskušenja BL volej će u petak imati najveće moguće, pošto im u goste dolazi šampion Bimal Jedinstvo.

“Oni su standardno dobri i ništa ne prepuštaju slučaju. U usponu su, ali nikoga se ne bojimo. Poštujemo ih, ali imamo pravo da razmišljamo o pobjedi. Trudićemo se da ih iznenadimo, oni su takva ekipa da svako želi da ih pobijedi. Nije im lako da odrade prvenstvo, ali to je teret prvaka i moraju se boriti sa tim. Imamo svoje želje i cilj, a to je da ih pokušamo pobijediti” – dodao je Džakula.

Do kraja ligaškog dijela takmičenja njegova ekipa ima da odigra još samo četiri meča, a pored Jedinstva sastaće se još sa Gackom, Slobodom i Kulom.

“Nije fraza, na početku sezone smo htjeli da ostanemo u ligi. Ostali smo bez dvije bitne igračice, ali na kraju se ispostavilo da smo našli adekvatne zamjene i evo nas na drugom mjestu. Ako sve bude kako treba ostaćemo tu. Imamo lošiju set razliku od Jedinstva tako da ne možemo biti prvi, a protiv Gacka treba da uzmemo bod da bismo bili sigurno drugi” – zaključio je Džakula.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bl-volej-jaci-od-puta-i-protivnika/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])