Dječak iz Banjaluke ostvario san: Trenirao u Realu

Objavljeno: 21. 1. 2017 u 17:59h

Slavni Real Madrid je u septembru prošle godine održao kamp za najmlađe fudbalere u saradnji sa OFK Spartak iz Banjaluke. Nakon kampa polaznici su čekali poziv za one najtalentovanije iz Madrida da dođu da treniraju u akedemiji Real Madrida. Poziv iz Madrida stigao je devetogodišnjem Filipu Petroviću iz Banjaluke.

Filipu se tako ostvario dječački san da bude gost kraljevskog kluba da te da zaigra na terenu i u dresu Real Madrida. Kamp je trajao pet dana. Treninzi su se održavali dva puta dnevno po 120 minuta u kompleksu Real Madrida.

Filip je imao čast da uživo gleda Ronalda, Benzemu i ostale zvijezde Reala na meču protiv Granade.

Pet dana je živio svoj san, igrao na terenu gdje igraju najbolji. S ponosom je nosio njihov dres i predstavljao svoj OFK Spartak u Madridu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/djecak-iz-banjaluke-ostvario-san-trenirao-u-realu/||claudebot