Unčanin zaigrao u pobjedi Borac m:tel-a

Objavljeno: 20. 1. 2017 u 20:33h

Pomoćni trener rukometaša Borca m:tel Dejan Unčanin zaigrao je na poziciji desnog beka i postigao dva pogotka u trijumfu nad hrvatskom ekipom Spačva (39:31) u prvoj pripremnoj utakmici za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Strateg crveno-plavih Ratko Đurković pružio je svim igračima koji su putovali u Hrvatsku šansu na parketu uključujući i Unčanina, koji je zbog povreda Mihajla Stošljevića, Srđana Mijatovića i Deana Šešića, malo “odmjenio” Elisa Memića na desnom beku.

Najefikasniji u banjalučkom timu bili su Memić, Vladan Đurđević, Miloš Nježić, Mirko Majić, Miloš Lončar, Marko Ćeranić i Danijel Vukićević sa po četiri postignuta gola.

“BIla je ovo dobra prva provjera, posebno jer smo u fazi priprema koje su bazirane na fizičkom radu. Pokazali smo da ćemo i u nastavku sezone imati veoma dobre polukontre i kontre što nas je krasilo u finišu jesenjeg dijela. Takođe sam zadovoljan trčanjem i zalaganjem”, rekao je Đurković za banjalučki list “EuroBlic”.

Revanš protiv Spačve, inače drugoplasirane ekipe u Hrvatskoj, igra se u subotu u dvorani “Borik” s početkom u 16 časova.

“Slijedi nam nova provjera protiv istog rivala i nadam se da ćemo ovog puta biti kompletni”, dodao je trener Borca m:tel.

Nakon subotnjeg meča, Banjalučani će krenuti u Sloveniju, gdje će od 25. do 27. januara odigrati tri pripremne utakmice i to sa Škofjom Lokom, Gorenjem i Pivovarnom iz Celja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/uncanin-zaigrao-u-pobjedi-borac-mtel-a/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot