Vico Zeljković, Član uprave Borca: Potpisi danas, plate do 10. februara

Objavljeno: 19. 1. 2017 u 12:37h

Poslije prozivke i medicinskih testova u prethodna dva dana, fudbaleri Borca danas bi prvi put trebalo da istrče na pomoćni teren i zvanično počnu pohod na šampionsku titulu Republike Srpske i povratak u Premijer ligu.

Iako je snijeg juče u popodnevnim časovima gotovo u potpunosti uklonjen sa još nezavršenog terena sa vještačkom podlogom, ali to, nažalost, nisu jedini problemi sa kojim se susreću Banjalučani. Igrači sa kojima je usmeno dogovorena saradnja o povratku na Gradski stadion još nisu potpisali ugovore iako su prema najavama čelnika kluba to trebalo da urade još prošle sedmice. Stoga postoji realna opasnost da neko od petorke Bojan Puzigaća, Branko Ojdanić, Siniša Dujaković, Ilija Danilović i Petar Kunić u tom iščekivanju dobije ponudu drugih klubova i odluče da odu na drugu stranu. Kako saznajemo, prema nekim od fudbalera postoje dugovanja iz perioda kada su nosili “crveno-plavi” dres pa je i svođenje tih računa jedan od uslova za potpise ugovora. Član uprave kluba Vico Zeljković spušta loptu na zemlju i uvjerava da će svi fudbaleri danas potpisati ugovore.

“Oni su naši igrači 100 odsto, sve je dogovoreno i ostaje samo da potpišu. Danas ćemo potpisati ugovor sa većinom njih, a još čekamo da Kunić dobije papire iz Novog Pazara”, rekao je Zeljković.

Drugi problem su dugovanja prema igračima i radnoj zajednici. Iako je uprava Borca na rastanku poslije završetka prvog dijela sezone obećala fudbalerima isplatu svih zaostalih dugovanja do kraja 2016. godine, to se nije desilo, a novi rok je 10. februar.

“Ne bježimo od dugova. Mnogo toga smo naslijedili i molim za razumijevanje, ali ćemo tri zaostale plate i januarsku uplatiti do 10. februara”, naglasio je Zeljković.

Slična situacija je i sa zaposlenim u klubu, koji potražuju pet mjesečnih zarada.

Trebinje

Trener Borca Vule Trivunović planirao je da cijele pripreme obavi u Banjaluci, ali ukoliko to vremenski uslovi ne dozvole, postoji mogućnost da se ekspedicija “crveno-plavih” na deset dana preseli u Trebinje.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vico-zeljkovic-clan-uprave-borca-potpisi-danas-plate-do-10-februara/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])