Trivunović: Svi će željeti da pobijede Borac! (Foto)

Objavljeno: 17. 1. 2017 u 10:30h

“Ne sviđa mi se što svi apostrofiraju da smo već sada u Premijer ligi BiH, jer sigurno nećemo biti jedini koji će željeti plasman u bh. elitu”, poručio na prozivci Vule Trivunović, šef stručnog štaba banjalučkog Borca.

Fudbalski klub Borac juče je započeo pripreme za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske.

Do 11. marta, za kada su zakazani mečevi 17. kola, crveno-plavi imaće skoro dva mjeseca da se spreme za ono što ih očekuje u drugom dijelu sezone, a to je borba za očuvanje liderske pozicije i povratak u Premijer ligu BiH.

“Izuzetno nam je važno da nas vremenske prilike posluže i da imamo objektivne uslove za rad, s obzirom da ćemo kompletne pripreme obaviti u Banjaluci. Nadam se da će i igrači sa kojima smo dogovorili saradnju uskoro riješiti papirologiju, kako bi i zvanično postali naši članovi. Moramo sve uraditi da vratimo Borac u Premijer ligu BiH, jer mu je tamo mjesto”, poručio je šef stručnog štaba crveno-plavih Vule Trivunović i dodao da Bojan Puzigaća, Petar Kunić, Branko Ojdanić, Ilija Danilović i Siniša Dujaković još nisu parafirali ugovore, ali se očekuje da to učine u narednih nekoliko dana.

On je najavio veliku borbu za šampionsku titulu na proljeće, iako njegov tim ima šest bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala, ekipu Rudar Prijedora.

“Ne sviđa mi se što svi apostrofiraju da smo već sada u Premijer ligi, jer sigurno nećemo biti jedini koji će željeti plasman u bh. elitu. Svi će željeti da pobijede Borac, da se dokažu i ne očekuje nas lagano proljeće”, svjestan je posla koji ga čeka u nastavku sezone.

Već na startu drugog dijela prvenstva, Banjalučani će imati dva izuzetno teška ispita, koji bi mogli da odluče o liderskoj poziciji pred start doigravanja.

“Prvo kolo igramo protiv Tekstilca Kort u Derventi, dok nam u drugom u goste dolazi Rudar Prijedor. U te dvije utakmice možemo da riješimo mnoge stvari, kako bismo mirnije dočekali plej-of. Plasman u Premijer ligu BiH jedini je cilj, sve ostalo bilo bi katastrofa”, jasan je Trivunović.

Kapiten crveno-plavih Boris Raspudić uvjeren je da neće biti problema oko povratka u najviši rang bh. fudbala.

“Pripreme moramo odraditi kvalitetno, kako bi nam bilo što lakše u mečevima koji nas očekuju na proljeće. Šteta je što se polusezona završila baš onda kada smo ušli u formu. Krenuli smo da igramo kako se od nas očekuje. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu i da će nam momci koji su došli pomoći u našem cilju. Vjerujem da smo jači nego jesenas i mislim da neće biti problema da se plasiramo u Premijer ligu BiH”, poručio je popularni Boka.

Borac je jesen u Prvoj ligi Republike Srpske okončao na prvom mjestu sa 37 bodova, a prate ga Rudar Prijedor sa 31, Tekstilac Kort, Kozara i Drina imaju 26…

Izvor: Мondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/trivunovic-svi-ce-zeljeti-da-pobijede-borac-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])