FK Borac: Ništa od dolaska Radulovića

Objavljeno: 13. 1. 2017 u 15:01h

Iskusni vezista karijeru najvjerovatnije nastavlja na Malti.

Fudbalski klub Borac dogovorio je saradnju sa nekoliko igrača, ali do sada na Gradski stadion zvanično nije stiglo niti jedno pojačanje.

Iako je usmeno postignut dogovor sa igračem sredine terena Aleksandrom Radulovićem (29), po svemu sudeći od njegovog povratka u “Platonovu” neće biti ništa. Naime, dosadašnji fudbaler Metalegea-BSI iz Jajca dobio je ponudu s Malte i sve je izvjesnije da će na “Ostrvu” nastaviti karijeru.

Bojan Puzigaća, Branko Ojdanić i Siniša Dujaković u narednih nekoliko dana trebalo bi da potpišu ugovore, dok situacija sa Petrom Kunićem i Milošem Đorđevićem još nije jasna, s obzirom da nisu dobili potrebnu papirologiju iz Novog Pazara, odnosno Slavije.

Fudbaleri Borca pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske počinju u ponedjeljak, za kada je šef stručnog štaba Vule Trivunović zakazao prozivku.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-nista-od-dolaska-radulovica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])