U Krupu stiže 300.000 evra?

Objavljeno: 12. 1. 2017 u 13:07h

Francuski prvoligaš Dižon ponudio je 300.000 evra za dvojicu fudbalera Krupe Elvira Koljića i Ajdina Redžića.

“Plus 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera”, kaže Dragomir Ilić za MONDO.

U klub iz banjalučkog predgrađa stigla je ozbiljna ponuda iz Francuske za dvojac Koljić-Redžić teška 300.000 evra, koju će rukovodstvo Krupe razmotriti i donijeti konačnu odluku.

Napadač Koljić je inače prvi strijelac tima sa osam golova, dok je Redžić vezista i jedan od najstandardnijih igrača u jesenjem dijelu sezone – odigrao je 16 mečeva i postigao jedan pogodak.

Osim ovih, konkretna ponuda stigla je i za Aleksandra Vukotića i to, kako su prenijeli banjalučki mediji, vjerovatno iz bugarskog CSKA iz Sofije ili od nekih turskih klubova.

Jedan od čelnih ljudi Krupe Dragomir Ilić u izjavi za MONDO je naglasio da je ponuda Dižona vrijednija od 300.000 evra s obzirom da postoje i još neki detalji.

“U pitanju je dodatnih 100.000 evra ukoliko ekipa izbori opstanak u ligi, kao i dodatnih 20 odsto od narednog transfera naših fudbalera”, rekao je popularni Buco našem portalu i precizirao da još nije donesena konačna odluka.

Njegov brat koji je takođe čelnik ekipe iz Krupe na Vrbasu Draško Ilić izjavio je da će sve ponude biti ozbiljno razmotrene u saradnji sa trenerom Slobodanom Starčevićem i da će eventualna pojačanja zavisiti od odlazaka.

“Interes je da prodajemo igrače, želimo da se to desi i zbog njih samih i zbog onih koji će sutra doći u Krupu. Siguran sam da nećemo ništa uraditi da oslabimo klub jer je cilj da zadržimo poziciju u gornjem dijelu tabele”, rekao je Ilić, a prenio “Glas Srpske”.

Krupa je jesenji dio sezone završila na četvrtom mjestu na tabeli sa 30 bodova, osam manje od lidera Zrinjskog iz Mostara.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/u-krupu-stize-300-000-evra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot