Crveno-plavi prkose minusu (Foto)

Objavljeno: 10. 1. 2017 u 13:47h

Rukometaši Borca m:tel sa dva nova igrača počeli su pripreme za drugi dio prvenstva u Premijer ligi BiH, u kojem je cilj plasman u doigravanje, a onda i napad na šampionsku titulu. Kompletne pripreme u gradu na Vrbasu.

Zimska pauza za rukometaše Borca m:tel je završena. Trener Ratko Đurović danas je izvršio prozivku igrača, čime su zvanično počele pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Crveno-plavi u jesenjem dijelu, odnosno u prvih 13 kola, osvojili su 30 bodova, četiri manje od prvoplasirane Vogošće, pa će u nastavku sezone cilj biti da se obezbijedi plasman u plej-of, a onda pokuša vratiti titula u Banjaluku.

“Dovoljno smo se odmarali, po mom mišljenju možda i previše. Kompletne pripreme obavićemo u Banjaluci. Radićemo dva puta dnevno. Ujutro ćemo raditi na kondiciji, a popodne na tehničko-taktičkom polju”, rekao je Đurković.

Tokom dvadesetak dana priprema, Banjalučani će odigrati pet kontrolnih mečeva, a već su poznati protivnici. “Sparing partneri” će biti izuzetno jake ekipe iz Hrvatske i Slovenije.

“Očekuje nas dvomeč sa Spačvom iz Vinkovaca. Prvi duel igramo u gostima 18. januara, a tri dana kasnije ugostićemo istog rivala. Zatim slijedi mini-turneja po Sloveniji. Dogovorili smo utakmice sa Škofja Lokom, Celjem i Gorenjem”, prenosi plan priprema crnogorski stručnjak.

Na prvom okupljanju pojavila su se i dva nova igrača. Konkurencija na golu Damiru Efendiću i Armanu Bešireviću biće nekadašnji čuvar mreže Vojvodine i Crvene zvezde Milan Kosanović, dok je na lijevom beku angažovan Mihailo Stošljević, dosadašnji rukometaš Prijedora.

Opravdano su odsutni bili Damir Efendić i Mirko Majić, koji su dobili duži odmor zbog obaveza prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine, odnosno Crne Gore.

“Najbitnije je da su svi zdravi i spremni za početak priprema. Čekamo još dvojicu reprezentativaca, Majića i Efendića, da nam se priključe u petak. Angažovali smo Kosanovića i Stošljevića i dolaskom njih dvojice prelazni rok za nas je završen”, poručio je Đurković, kojem će i u nastavku sezone u radu pomagati Dejan Unčanin..

Prvi meč za bodove crveno-plavi igraće početkom februara (3. ili 4.) u gostima protiv Maglaja.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/crveno-plavi-prkose-minusu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])