Dujković o odlasku iz Borca: Nije korektno…

Objavljeno: 3. 1. 2017 u 13:37h

Sada već bivši igrač Borca Miloš Dujković kaže da je htio da ostane u Banjaluci i da nije zaslužio da se ljudi iz uprave potcjenjivački odnose prema njemu.

“Nije lijepo da mi čelnici Borca ne uplate platu kao svim ostalim igračima, a da mi se poslije toga ne javljaju”, izjavio je Dujković, a prenosi “Euroblic”.

Strijelac pet golova za Borac u jesenjem dijelu sezone napušta klub nakon što mu nije produžen ugovor, iako je, kako kaže, i on želio da ostane, kao i trener Vule Trivunović.

“Moja želja da ostanem i pomognem u psvajanju titule nije sporna, sportski sektor Borca tkođe je želio da ostanem, jer su bili zadovoljni mojom igrom i radom na treninzima. Ipak, meni je ugovor istekao 31. Decembra, tako da sam morao vidjeti gdje sam, ali nažalost sa druge strane nisam našao razumijevanje”, rekao je Dujković, a potom opisao kako su tekli pregovori o produžetku ugovora.

 “Dobio sam sredinom decembra usmena obećanja da ćemo obaviti razgovor oko nogo ugovora u roku od nekoliko dana, ali nažalost niko me nije nazvao do danas, niti se neko javljao na moje pozive. Uvjeren sam da svojim igrama i ponašanjem tokom jeseni nisam zaslužio takav potcjenjivački odnos. Bilo bi korektno da mi se neko javio iz uprave i da mi je rako kako moji uslovi ne odgovaraju klubu, ilid a se ne uklapam u novu viziju ekipe, pa da se raziđemo prijateljski u jednom fer-plej odnosu”, rekao je Dujković za “EuroBlic”.

Ističe da mu nije jasno kako je došlo do ove neprijatne situacije.

“Maksimalno profesionalno sam obavljao svoje obaveze, kako na terenu tako i van njega, bio sam među najboljim igračima u prvom dijelu sezone. Nisam imao problem sa bilo kim u klubu, imao sam odlične odnose sa ostatkom ekipe, trenerom i cijelim stručnim štabom. Bio sam spreman na svaku vrstu dogovora oko produžetka ugovora, jer sam se odlično osjećao u Banjaluci, zbog čega me ovako nekorektno ponašanje razočaralo. Činjenica je da je osim meni svim igračima plaćena plata prije praznika, što ne priliči renomeu belikog kluba kakav je Borac, ali ja nikog neću moliti za ono što sam pošteno zaradio na terenu. I pored svega, Borcu želim da se plasira u Premijer ligu BiH i vjerujem da će to i ostvariti. Ja sam okrenut potrazi za angažmanom, a s obzirom na to da imam odličnu polusezonu ubijeđen sam da će ponuda biti”, istakao je Dujković.

Rudar: Burazor ne može u Borac

Uprava Rudar Prijedora neće dozvoliti da Bojan Burazor pređe u redove bilo kog rivala u Prvoj ligi RS. Banjalučki Borac istakao je interesovanje za Burazora koji je bio jedan od najboljih igrača Rudara u jesenjoj polusezoni, međutim, čelnici Rudara istakli su da on može da napusti klub samo u slučaju prelaska u neki od premijerligaških timova ili odlaska u inostranstvo.

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/dujkovic-o-odlasku-iz-borca-nije-korektno/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot