Mladi as iz Banjaluke: Opravdaću povjerenje Čukaričkog

Objavljeno: 20. 12. 2016 u 17:09h

Nikola Ćetković, talentovani 14-godišnji golman banjalučkog OFK Sport, kaže da je izabrao Čukarički za nastavak karijere zbog kvalitetnog rada sa mlađim selekcijama u beogradskom klubu.

Mladi golman rođen 2002. godine član je banjalučkog OFK Sport tima, a ovih dana potpisao je predugovor sa ekipom sa Banovog brda i na ljeto bi trebao da pređe u njihove redove.

“Srećan sam zbog prilike da nastavim karijeru sa Čukaričkim koji je jedan od najorganizovanijih klubova u regionu. Bilo je još ponuda, ali sam izabrao Čukarički zbog odličnih uslova rada u njihovoj omladinskoj školi, tako da smo brzo postigli dogovor. U Beograd idem na ljeto kada završim školu u Banjaluci, a do tada ću da treniram u OFK Sport timu. Ovo je za mene novi iskorak u karijeri i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje Čukaričkog” – kaže Ćetković.

Primio samo jedan gol

Dodaje da je izuzetno ponosan i na dobre partije u omladinskoj selekciji Republike Srpske.

“Kada sam dobio poziv iz reprezentacije Republike Srpske nisam se dvoumio ni sekunde. Nedavno smo učestvali na turniru u Češkoj, gdje smo osvojili prvo mjesto. U pet mečeva primio sam samo jedan gol, tako da sam više nego zadovoljan, kako svojim odbranama, tako i igrom kompletne ekipe, te načinom na koji smo predstavili svoju zemlju na ovom turniru” – kaže mladi as iz Banjaluke.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/mladi-as-iz-banjaluke-opravdacu-povjerenje-cukarickog/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])