Đorđe Ćelić, rukometaš Borca m:tel: Podići ćemo nivo igre za Ligu 4

Objavljeno: 20. 12. 2016 u 20:53h

Završen je prvi dio sezone za rukometaše Borca m:tel, koji su, nošeni podrškom navijača, slomili Derventu u posljednjem kolu i zadržali drugu poziciju na tabeli.

Kapiten Đorđe Ćelić prvi put je nosio traku pred najvatrenijim Borčevim tifozima, a odličnom igrom u odbrani i egzekucijom sa šest metara poveo je saigrače do pobjede. Ove sezone je usamljen na poziciji pivota i kako kaže, nikada nije bio fizički spremniji. Borac dosta igra u tranziciji, a Ćelić je nerijetko prvi u kontranapadu.

“Trener Ratko Đurković je ubrzao igru i dosta golova postižemo iz kontre. Treniramo naporno, nekada i tri puta dnevno i vjerovatno smo najspremniji u ligi. Poslije uvodnih problema uhvatili smo pravu formu, a zbog nekih naših gluposti izgubili smo od Vogošće. Možemo da ih pobijedimo u Banjaluci, u to sam siguran i nadam se da ćemo do Lige 4 još podići nivo igre, jer imamo prostora za napredak” – rekao je Ćelić.

Uloga kapitena mu je donijela dodatnu odgovornost, ali ga nije previše opteretila. Ove sezone u “Boriku” su tribine zjapile prazne, pa je igrače pozitivno iznenadio veliki odziv publike protiv Dervente.

“Nedostaju nam navijači i mnogo je lakše igrati i pobjeđivati pred punom dvoranom. Divan je osjećaj bio protiv Dervente, pogotovo što sam imao traku oko ruke, a mislim da smo im odgovorili velikom borbom i na kraju pobjedom. Ostajemo na okupu još deset dana i onda imamo slobodno do 10. januara. Liga je ujednačena, izuzetno je teško igrati u gostima i zbog toga što se veliki broj ekipa bori za opstanak, svaka utakmica je na nož” – rekao je Ćelić.

Možemo sa Izviđačem

Jedini predstavnik BiH u SEHA ligi je Izviđač, koji uprkos malom broju pobjeda igra odlično protiv mnogo skupljih ekipa.

“Utakmice gube na neiskustvo, ali su skupo prodali kožu u svakom meču. Mladi su, talentovani, ali možemo s njima, pogotovo što očekujem da zaigramo još bolje”.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/dorde-celic-rukometas-borca-mtel-podici-cemo-nivo-igre-za-ligu-4/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot