Banjalučanin Denis Marjanović šampion u FFC-u

Objavljeno: 18. 12. 2016 u 11:41h

Kik bokser Denis Marjanović ostvario je najveći uspjeh u karijeri. Marjanović, član Kik-boks kluba “Draženko Ninić” iz Banjaluke, je osvojio titulu u FFC federaciji pošto je u Zagrebu pobijedio Austrijanca Renea Vimera.

Marjanović je do trijumfa stigao jednoglasnom odlukom sudija a pojas mu je predao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Prva runda donosi izjednačene razmjene ručnim tehnikama. Vimer je taj koji pritišće, no Marjanović je aktivan nogama te svako malo pogađa ‘lou kikovima’, kao i udarcima u tijelo. U drugoj rundi Marjanović borac zadaje čisti aperkat. Austrijanac je uzdrman i Marjanović traži prekid, no Vimer pokazuje nevjerojatno čvrstu bradu.

Treća runda je nešto otvorenija, Vimer traži udarac kojim će doći do nokauta, a u jednom trenutku oba borca izmjenjuju precizni desni kroše. Marjanović kombinuje aperkate i i udarce u noge te ponovno povrijeđuje Vimera koji nekako preživljava rundu.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucanin-denis-marjanovic-sampion-u-ffc-u/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot