Banjalučki talenat Nikola Grahovac: Lopta i knjiga ruku pod ruku

Objavljeno: 13. 12. 2016 u 19:16h

Banjalučanin Nikola Grahovac, danas prvotimac rukometnog premijerligaša iz Zenica, Čelika najbolji je primjer da lopta i knjiga mogu ruku pod ruku!

Stameni srednji lijevi bek i pored profesionalnih obaveza, na završnoj je godini DiF-a u Banajluci, i kako kaže nakon završetka aktivne karijere želi da ostane u sportu.

Ma, može se sve uskladiti. Po završetku igračke karijere želja mi je da otvorim teretanu za personalne treninge, ali rano je još o tome govoriti. Imam dosta kontakata po Evropi, najviše preko seminara, i mislim da ću se pronaći u tom poslu” – kaže 27 – godišnji rukometaš koji je prve korake napravio u školi rukometa
“Cepelin”.

Igrao je još u Slaviji, Prijedoru, Kozari iz Kozarske Dubice, Gradačcu, a ljetos je zajedno sa trenerom Bojanom Crnomarkovićem stigao u Zenicu.

“U donjem dijelu smo tabele, ali vjerujem da ćemo obezbijediti opstanak. Imamo veliki peh sa povrijeđenim igračima. I moja minutaža je nešto manja, jer na mojoj poziciji igra još jedan odličan igrač Marko Pandžić. Mislim da su male šanse da ostanem u Čeliku, želja je inostranstvo, pa vidjećemo. Imam neke kontakte sa klubovima iz Njemačke i Grčke, u godinama sam kada bi se mogao oprobati vani” – poručuje Nikola Grahovac.

Malo je čudno da je rođeni banjalučanin, a da nikada nije nosio dres Borca, a kako sam kaže bilo je prilike.

“Bio sam blizu Borcu i ljetos, kao i poslednjih nekoliko godina, ali nikako da nam se poklopi. Borac pratim, to je moj klub, ko zna, nikada nije kasno, vjerujem da je preda mnom možda i najboljih 4-5 sezona – ističe Grahovac, i za kraj razgovora daje komentar o tome kako vidi Premijer ligu BiH danas, ali i prije nekoliko godina:

“Za razliku od prošle sezone, malo je jača, ali opet ako gledamo u nekoliko poslednjih godina, osjeti se pad kvaliteta. Besparica u klubovima uzima danak, ali talenata ima, pa valjda će proći i ova kukuzna vremena”.

Izvor: Pravdabl.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjalucki-talenat-nikola-grahovac-lopta-i-knjiga-ruku-pod-ruku/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot