Utakmica BIH-Španija u junu u Banjaluci?

Objavljeno: 6. 12. 2016 u 10:53h

Rukometna reprezentacija BiH mogla bi utakmicu protiv Španije u kvalifikacijama za EP igrati u junu u Banjaluci, najavljeno iz RSBiH.

Rukometni “zmajevi” mogli bi postati prva seniorska selekcija BiH u bilo kom sportu koja je odigrala utakmicu u Banjaluci.

Takvu mogućnost najavili su iz Rukometnog saveza BiH, a ne radi se o revijalnom meču niti o utakmici mlađih kategorija, već o meču kvalifikacija za EP u Hrvatskoj protiv Španije.

“Moja želja i želja predsjednika Rukometnog saveza RS, g. Miličevića, je da se utakmica sa moćnom Španijom iduće godine u junu igra u dvorani Borik u Banjaluci. Ja bih zaista to neizmjerno želio i mislim da ne postoji nijedan razlog da se to ne desi”, rekao je generalni sekretar RSBiH Smajo Karačić i istakao da nema nikakve dileme o tome da li bi ovaj meč trebao da se igra u Banjaluci ili ne.

smajo-karacic

“To je moj stav, hoće li se nekom sviđati, iskreno, ne interesuje me. Došlo je vrijeme da grad Banjaluka i ljudi koji vole rukomet i koji znaju šta je rukomet pogledaju jednu moćnu Španiju i jednu našu dobru reprezentaciju, jednu dobru utakmicu i tu nemam nikakvih dilema”, rekao je Karačić, koji je u ponedjeljak bio u Banjaluci i kao gost prisustvovao sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza RS na kojoj se pričalo o najavljenoj preregistraciji RSBiH.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/utakmica-bih-spanija-u-junu-u-banjaluci/||claudebot