OKK Borac bolji od Studenta (Video)

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 15:00h

Borac je u prvom gradskom derbiju ove sezone savladao Student u Kupu 69:58. Ekipa Bojana Božića je bila bolja u finišu gdje je jakom odbranom uspjela da zadrži rivala i prođe u narednu fazu.

Trener Studenta Aleksandar Čikić ističe da je njegova bekovska linija podbacila u želji da se što više igra na centre.

Mečevi Borca i Studenta polako postaju pravi gradski derbi. Uprkos teškim riječima na početku sezone ekipe na terenu su se borile sportski i slijede im novi dueli u prvenstvu Srpske.

Borac u narednom kolu gostuje kod Varde dok će Student na gostovanje u Foču kod Stutjeske.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/okk-borac-bolji-od-studenta-video/||claudebot