Treći trijumf odbojkaša Borca m:tel

Objavljeno: 26. 11. 2016 u 15:22h

Banjalučki Borac m:tel teže od očekivanog upisao je treći ovosezonski trijumf u Premijer ligi BiH za odbojkaše, protiv izuzetno raspoložene ekipe Gradina-Herceg iz Srebrenika.

U duelu sa Gradinom-Herceg iz Srebrenika, Banjalučani su slavili 3:0, po setovima 25:22, 25:23, 25:17, te tako stigli do pobjede na otvaranju 6. kola bh. elite.

Iako rezultat to ne govori, crveno-plavi do trijumfa su stigli teže nego što se očekivalo. Srebreničani su pružili žestok otpor, naročito u prva dva seta, te još jednom pokazali da pobjeda u prošlom kolu protiv dotadašnjeg lidera Radnika iz Bijeljine nije bila slučajnost.

Sopstvenim greškama u rotaciji, izgubili su dva bitna poena, nakon čega su domaći trijumfovali 25:22 i 25:23, da bi Borac u odlučujućoj dionici bio ubjedljiv i slavio maksimalnim rezultatom 3:0.

“Svaka čast gostima, dobro su nas namučili. Mislili smo da će sve dosta lakše ići, ali rezultat govori dovoljno. Igralo se poen za poen, bila je tvrda utakmica, a dodatni pritisak bio je na nama kako bismo opravdali ulogu favorita”, rekao je trener crveno-plavih Mišo Marjanović.

Prvotimac Borca m:tel Borko Ilić bio je zadovoljan pobjedom.

“Gradina je kvalitetna i iskusna ekipa i nisu nimalo naivni. U prošlom kolu nanijeli su prvi poraz Bijeljincima, tako da smo očekivalo ovakav meč. Ali, od početka smo krenuli čvrsto i agresivno, na tri boda, što smo na kraju i ostvarili”, istakao je Ilić.

S druge strane, gosti iz Srebrenika poraženi su, uprkos dobroj igri, te sigurno ne mogu biti zadovoljni konačnim ishodom.

“Sigurno da ne možemo biti zadovoljni, jer ovo nije naš maksimum. U prošlom kolu odigrali smo odlličnu utakmicu u Bijeljini, iznenadili Radnik, tako da smo i u Banjaluci očekivali nešto slično. Ipak, domaći su zasluženo slavili i čestitam im na tome”, rekao je odbojkaš Gradine-Herceg Alen Harčić.

Premijer Liga BiH – 6. Kolo

Borac m:tel – Gradina- 3:0

Mladost – Radnik
Jedinstvo – Bosna
Maglić – Kakanj 78
Gacko – Domaljevac

TABELA: Mladost 12, Kakanj 78 11, Radnik 10, Borac m:tel (+1) 10, Gacko 8, Domaljevac 7, Maglić 6, Gradina-Herceg (+1) 5, Jedinstvo 5, Bosna 1.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/treci-trijumf-odbojkasa-borca-mtel/||claudebot