Otpisani “borčevci”: Da se korektno rastanemo…

Objavljeno: 23. 11. 2016 u 11:01h

Trojica fudbalera, od osam, koje je “otpisao” trener Borca Vule Trivunović priznali su našem portalu da poštuju odluku šefa stručnog štaba i nadaju se da će se korektno razići sa banjalučkim klubom, koji im duguje četiri plate.

Jesenji šampion Republike Srpske se odlukom Vuleta Trivunovića zahvalio osmorici fudalera, među kojima i Dejanu Popoviću, Ognjenu Škoriću i Slađanu Antiću.

Kragujevčanin Slađan Antić je u jesenjem dijelu prvenstva nastupio na 11 mečeva u početnoj postavi i za ukupno 931 minut na terenu postigao tri pogotka, što svakako nije zanemarljiv učinak u proteklih 16 utakmica.

Zbog toga je u izjavi za naš portal dvadesetpetogodišnji fudbaler crveno-plavih priznao da je bio iznenađen, ali i da je odluku prihvatio kao profesionalac.

“Iskreno, bio sam iznenađen odlukom s obzirom da sam bio starter na 11 utakmica. To je vizija šefa Trivunovića u koju se ne uklapam, i ja to kao profesionalac moram da poštujem. Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone i da osvoji titulu prvaka Srpske”, dodao je Antić, koji je na “Gradskom stadionu” u Banjaluci boravio kao pozajmljeni igrač Radnika iz Bijeljine.

“Sa semberskim klubom imam važeći ugovor do ljeta i moji sadašnji planovi su vezani za Radnik”.

Trebinjac Dejan Popović i Ognjen Škorić iz Gradiške su manje-više očekivali rastanak sa “Velikanom iz Platonove” jer ni kod prethodnog trenera Vlade Jagodića nisu imali status prvotimaca.

“Igrao sam na samo pet utakmica u jesenjem dijelu, nije baš da je šefova odluka bila neočekivana. Momci su odlično igrali bez mene i nije bilo potrebe da trener Trivunović bilo šta mijenja”, rekao je Popović, koji je igrao na poziciji stopera.

Prema njegovim riječima, u Banjaluci mu je bilo najbolje u prvih pola godine.

“U drugom dijelu nije bilo baš sjajno, nadam se da ćemo se korektno i ljudski rastati. Takođe, vjerujem da neće biti nekih ‘zatezanja’ oko raskida ugovora koji mi traje do kraja sezone. Želim svu sreću ekipi da osvojio trofej i izbori povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine”.

Sličnog mišljenja je krilni fudbaler iz Gradiške Ognjen Škorić, koji je uglavnom u crveno-plavom dresu nastupao na kup utakmicama.

“Odigrao sam na susretima u Kupu RS, i protiv Zrinjskog u Kupu BiH, ali po dolasku Jagodića sam skrajnut. Kad je otišao u Slobodu, kod Trivunovića sam korektno dobijao priliku, ali s obzirom da je tim osvajao bodove, ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja”, svjestan je Škorić razloga Trivunovićeve odluke.

I on očekuje korektan rastanak sa Borcem.

“Meni ove zime ističe ugovor a nisam namjeravao ni da produžujem u Borcu jer želim da promijenim sredinu gdje bih dobio više šansi da se dokažem. Uvjerem sam da ćemo se korektno razići, da će nam biti isplaćene zarađene četiri plate”, podvukao je sad već bivši igrač Borca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/otpisani-borcevci-da-se-korektno-rastanemo/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])