Vaterpolisti Banjaluke potopili Somborce

Objavljeno: 13. 11. 2016 u 17:57h

Na otvaranju nove sezone u Prvoj B ligi Srbije, grupa Sjever, vaterpolisti Banjaluke na Gradskom olimpijskom bazenu deklasirali Polet iz Sombora 15:2 (4:0, 3:1, 2:1, 6:0).

Ekipa Slobodana Grahovca na sjajan način otvorila je novu sezonu u Prvoj B ligi Srbije, grupa Sjever.

Vaterpolisti Banjaluke na Gradskom olimpijskom bazenu deklasirali su u prvom kolu Polet iz Sombora 15:2, po četvrtinama 4:0, 3:1, 2:1, 6:0, a najefikasniji u redovima domaćih bio je Stefan Šobić sa četiri pogotka.

Furiozno su domaći vaterpolisti otvorili susret i već nakon prve četvrtine stekli nedostižnu prednost od četiri gola, koja im je omogućila da mirnije odigraju preostali dio susreta.

U drugoj i trećoj četvrtini gosti iz Srbije su koliko-toliko parirali Banjalučanima, ali je posljednji kvartal ponovo donio sjajnu igru domaćih vaterpolista, koji su čak šest puta tresli mrežu rivala, a svoju su uspjeli da sačuvaju, za konačnih 15:2.

Banjalučani će u drugom golu gostovati višestrukom srpskom šampionu i nekadašnjem prvaku Evrope Bečeju.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vaterpolisti-banjaluke-potopili-somborce/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])