Osvojili tituli praznih džepova: Fudbaleri Borca četiri mjeseca bez plata

Objavljeno: 13. 11. 2016 u 12:29h

U posljednja četiri mjeseca igrači i zaposleni u FK Borac nisu dobili platu.

Fudbari su tražili objašnjenje od čelnika kluba, a dobili su obećanje da će im do kraja novembra sve biti izmireno.

Direktor kluba Stojan Malbašić potvrdio je za ’’EuroBlic’’ da su igrači tražili sastanak sa čelnicima kluba povodom dugovanja.

“Istina je, igrači su tražili sastanak sa čelnicima kluba, ali dobar dio uprave u ovom momentu nije u Banjaluci, tako da nije moguće održati taj sastank, pa je sa igračima razgovor obavio sportski sektor kluba pre treninga. Prenio sam sportskom direktoru i treneru čvrsto obećanje čelnika kluba da će do kraja jesenje sezone, to jest do kraja novembra, biti izmirena kompletna dugovanja, koja u ovom momentu iznose plate za četiri mjeseca” – rekao je Malbašić.

Fudbaleri Borca pobjedili su sinoć Slogu iz Doboja i odlaze na zimsku pauzu sa prve pozicije u ligi RS.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/osvojili-tituli-praznih-dzepova-fudbaleri-borca-cetiri-mjeseca-bez-plata/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot