Pauza prijala crveno-plavim

Objavljeno: 9. 11. 2016 u 17:11h

Reprezentativna pauza dobro je došla rukometašima Borca m:tel da se odmore, a povrijeđenim igračima da se oporave, tako da će trener Ratko Đurković u narednom meču protiv Prijedora moći da računa na sve raspoložive snage.

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel pauzu u prvenstvu iskoristili su na najbolji način. Povrijeđeni igrači oporavili su se, a odrađene su i mini-pripreme, tokom koji su izabranici Ratka Đurkovića ostvarili dva trijumfa, protiv Kaknja 29:26, te dobojske Sloge 27:25.

“Bilo je odmora, ali i rada. Sitne povrede nas uvijek prate, ali ništa nije alarmantno. Najbitnije je da su se oporavili Duško Hercegovac i Danijel Vukićević, koji je bio u sastavu Crne Gore za mečeve protiv Švedske i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Plašio sam se da će ga isforsirati, ali su imali razumijevanja, primao je terapije i vratio se spreman, tako da možemo reći da je povreda tetive prošlost”, rekao je Đurković za “Glas Srpske”.

Mladi Deaš Šešić dobio je pohvale od trenera crveno-plavih.

“Priliku su dobili svi i mogu reći da su je iskoristili. Pohvalio bih Šešića, koji je odigrao onako kako to radi na treninzima pa se nadam da će to raditi i u borbi za bodove. Bitno je da se naoruža samopouzdanjem, a mislim da je sada na pravom putu”, rekao je Đurković.

Borac m:tel je u seriji od tri uzastopne prvenstvene pobjede, a nakon povratka sa pauze slijedi derbi u Prijedoru protiv istoimenog rivala.

“Upisali smo dvije ubjedljive pobjede tokom priprema pred početak sezone, ali to ne smije da nas zavara. Oni su promijenili sastav, doveli dva igrača i igraju bolje nego tada. Ipak, razmišljamo samo o pobjedi i nastavku napredovanja ka samom vrhu tabele”, poručio je trener crveno-plavih Ratko Đurković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/pauza-prijala-crveno-plavim/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])