KKI VRBAS: Šampion deklasirao Austrijance

Objavljeno: 6. 11. 2016 u 17:53h

Članovi Košarkaškog kluba invalida “Vrbas” pobjedom su startovali u novoj sezoni NLB lige. Banjalučani, koji su aktuelni šampioni regionalnog takmičenja, deklasirali su Karnten iz Austrije sa 77:49.
Tokom cijelog susreta igrači trenera Gorana Matića pokazali su da su kudikamo bolji rival i samo je bilo pitanje sa koliko će razlike slaviti u prvom meču koji je odigran u italijanskom gradiću Gradiscija. Iako su u ovom meču bili lišeni usluga kapitena Igora Ignjatovića, koji se povrijedio na jednom od posljednjih treninga uoči puta za Italiju, to im nije smetalo da zabilježu uvjerljiv trijumf.

U drugoj utakmici prvog kola igrači domaćeg Kastelvekija savladali su selekciju Slovenije sa 56:37.

Večeras će biti odigran veliki derbi između Kastelvekija i KKI “Vrbas”. Treba spomenuti kako su ova dva tima i ove sezone najozbiljniji kandidati za osvajanje šampionskog prstena.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-sampion-deklasirao-austrijance/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])