Postavljanje trave na pomoćni teren FK Borac u ponedjeljak

Objavljeno: 3. 11. 2016 u 11:39h

S postavljanjem trave na pomoćni teren će se početi u ponedjeljak, rekao je juče Dejan Kusturić, predsjednik FK Borac, koji je istakao da bi kompletni radovi trebalo da budu gotovi do 25. novembra.

Iz Gradske uprave grada Banjaluka su istakli da se privodi kraju izgradnja pomoćnog terena sa vještačkom travom, koji se nalazi pored Gradskog stadiona.

Navodi se da radovi teku planiranom dinamikom, te da će teren biti u funkciji početkom decembra.

“Radovi bi trebalo da budu gotovi do 25. novembra, naravno ukoliko to uslovi dozvole. Paralelno radimo i mali pomoćni teren, za koji smo novac skupili iz donacija. Na kraju ćemo morati sve da ogradimo kako se ne bi uništila trava”, izjavio je Kusturić i naglasio:

“Imamo problem sa deponijom otpada koja se nalazi iza terena, ali sad nemamo finansije kako bismo je uklonili. O tome ćemo morati da razmišljamo u budućnosti”.

Već sada je jasno da će se ostvariti višegodišnja želja mnogih čelnika koji su vodili tim iz Platonove ulice i Borac će dobiti teren.

Vrijednost projekta je 347.700 KM, a sredstva su obezbijeđena iz programa pomoći UEFA, ali i iz budžeta grada Banjaluka.

U isto vrijeme fudbaleri Borca grabe ka jesenjoj tituli prvaka RS, ali je već sada prije zimskog prelaznog roka jasno da će nekoliko igrača napustiti tabor “crveno-plavih”.

Kako se nezvanično saznaje, čelnici kluba će se zahvaliti na saradnji nekolicini igrača, a među njima bi mogli da budu Radoslav Prljeta, Dejan Popović, Ognjen Škorić, Slađan Antić, Gedeon Guzina i Ognjen Petrović, dok se sigurno više ne računa na Armanda Mancea, kojeg je trener Vule Trivunović precrtao zbog nediscipline.

“Još ne razmišljamo o pojačanjima, ali je jasno da ćemo morati da pojačamo konkurenciju na poziciji štopera, lijevog beka, desnog krila i napadača”, rekao je izvor sa Gradskog stadiona.

Nakon tri vezana gostovanja, na kojima su osvojili sedam bodova, Banjalučani u narednom 14. kolu Prve lige RS za vikend dočekuju Slobodu iz Mrkonjić Grada. Borac je lider prvenstva sa tri boda više od Rudar Prijedora.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/postavljanje-trave-na-pomocni-teren-fk-borac-u-ponedjeljak/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])