Trivunović: Dok sam ja trener, Mance ne igra!

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 10:03h

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović precrtao napadača Armanda Mancea zbog nediscipline.

Robusni napadač zbog nediscipline i verbalnih ispada odstranjen je iz ekipe Borca tokom meča sa Slavijom, a time je i završio karijeru u banjalučkom Borcu.

Trener Vule Trivunović više ne računa na napadača koji se ovog ljeta vratio u klub i u šest utakmica postigao samo jedan gol, identičan učinak imao je i tokom prošle episode u redovima “Velikana iz Platonove”.

Odluku o napadaču koji će sutra napuniti 24 godine donijeće disciplinski organi kluba, ali je jasno da više neće oblačiti crveno-plavi dres.

 “Da budem jasan, dok ja treniram ekipu, u njoj neće biti mjesta za bilo koga sklonog primitivnom ponašanju i bezobrazluku na terenu i svlačionici, pa ni za Armanda Mancea. Učinak ovog fudbalera na terenu u velikoj je suprotnosti u odnosu na njegovo ponašanje i zahtjeve prema klubu”, rekao je Trivunović, prenosi “Euroblic”.

 Strateg Borca istakao je da će radije dati priliku fudbalerima iz juniorskog pogona.

“U juniorskom pogonu Borca ima dosta fudbalera koji mogu jednako odigrati kao Mance, a siguran sam da će biti mnogo kulturniji i pristojniji kako u svlačionici, tako i prema meni i ostalim članovima stručnog štaba. Ponavljam, dok sam ja trener egoistima nema mjesta u timu, pa kako god da se zovu. Ne bih prejudicirao odluku disciplinskih organa kluba, ali stojim u potpunosti iza svoje odluke. Upoznao sam čelnike Borca sa njom, i vjerujem da će i krajnja odluka klupskih organa biti u skladu sa mojim mišljenjem,” rekao je Trivunović za banjalučki list.

Armando Mance prije Borca nastupao je za Rijeku, Pomorac, Solin, Ružomberok i Zlate Moravce, a u ukupno 79 utakmica postigao je 9 golova.

Golgeterski učinak Armanda Mancea:

  • Rijeka ( sezona 11/12) – 1 gol
  • Pomorac (12/13) – 1
  • Pomorac (13/14) – 1
  • Solin (13/14) – 2
  • Ružomberok (14/15) – 0
  • Zlate Moravce (14/15) – 1
  • Zlate Moravce (15/16) – 1
  • Borac (15/16) – 1
  • Borac (16/17) – 1

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/trivunovic-dok-sam-ja-trener-mance-ne-igra/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot