Mladi banjalučki karatista ponos grada na Vrbasu

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 16:39h

Osim prirodnim ljepotama, Petru Kočiću i prepoznatljivim kulturnim manifestacijama, Banjaluka je grad koji može da se pohvali uspješnim sportistima i sportskim kolektivima.

Među njima su svakako Karate klub “Bushido” i mladi karatista Dejan Janjić. O njegovom uspjehu dovoljno govori činjenica da je Dejan Majstor karatea prvi dan, koji se ovim sportom bavi od svoje četvrte godine.

Četrnaestogodišnji Dejan je, sa osvojenih oko 200 medalja na državnim i međunarodnim takmičenjima, besprjekornim vladanjem i odličnim ocjenama u školi, primjer uspješnog mladog sportiste koji bi trebalo da popunjava novinske stupce i izaziva divljenje na svim stranama.

Među mnogim sjajnim odličjima ističe se zlatna medalja osvojena na Svjetskom Shokotan prvenstvu 2012. godine.

Gotovo da nema takmičenja sa kojeg se Dejan ne vrati sa medaljom oko vrata. Tako je bilo i na posljednjem prvenstvu Republike Srpske za kadete gdje je osvojio dvije medalje.

Ovaj mladi Banjalučanin je posljednje dvije godine reprezentativac Bosne i Hercegovine u WKF kategoriji.

Sa svojim klubom je osvajač 136 zlatnih, 34 srebrene i 25 bronzanih medalja, kao i brojnih priznanja i pehara za najboljeg i najuspješnijeg takmičara i sportistu.

Svojim rezultatim Dejan i Karate klub “Bushido” na najbolji mogući način promovišu Banjaluku i sport u cijeloj Republici Srpskoj, a nema sumnje da je pred ovim mladiće svijetla budućnost, kako u karateu tako i u drugim oblastima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/mladi-banjalucki-karatista-ponos-grada-na-vrbasu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot