Zbog incidenta na bokserkom turniru u Banjaluci Poletana čeka kazna

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 19:10h

O tome kako će biti sankcionisan član Bokserskog kluba Slavija Sandro Poletan odlučiće uprava ovog sportskog kolektiva koja će se sastati do kraja ove sedmice.

Poletan je poslije proglašenja najboljih pojedinaca na memorijalu “Radovan Bisić” bacio pehar kada je shvatio da nije proglašen za najboljeg boksera turnira, nego da je dobio nagradu za najboljeg tehničara.

“Ono što je uradio sigurno mu ne priliči kao vrhunskom sportisti, kakav i jeste. Međutim, uradio je što je uradio, a da li će i kako biti kažnjen, odlučiće Upravni odbor koji će analizirati ovaj incident, ali i sva ostala dešavanja u vezi sa turnirom. Prava je šteta što se to desilo, jer za samu organizaciju i ambijent smotre u dvorani “Obilićevo” već smo dobili niz pohvala” – naglasio je predsjednik kluba Zoran Rašljić.

Ne želeći da pravda postupak mladog boksera, on smatra da je Poletan oštećen.

“Po mom mišljenju, trebalo je da bude proglašen za najboljeg boksera, ali žiri je mislio drugačije. Žao mi je što se sve ovo desilo” – dodao je Rašljić.

Čim je žiri saopštio odluku da je Stefan Marković najbolji bokser turnira, burno je reagovao Sandrov otac i trener Mićo Poletan. Nezadovoljan odlukom žirija, galamio je po dvorani uzvikujući “Lopovi, lopovi” i “Ovo je sramota”, što je izazvalo revolt kod sina, koji je dobijeni pehar razbio o zid.

“Sandrov postupak ne treba odobravati, ali treba imati u vidu da je oduvijek bio pod velikim pritiskom i pod ogromnim uticajem oca, koji mu je možda i najveća prepreka da napravi vrhunsku karijeru. Jednostavno, previše forsira mladića, kome je tek 19 godina i koji je stvarno nesporan talenat. Međutim, bojim se da će, ako se ovako nastavi, na tome samo i ostati” – naglasio je naš izvor iz Slavije koji je želio da ostane anoniman.

Batar

Jedan od članova žirija Dragan Batar smatra da je incident bacio mrlju na sjajnu organizaciju, ali i da je Sandro Poletan oštećen.

“Nisam mogao da se usaglasim sa ostalim članovima žirija da je Poletan najbolji bokser. Ipak, pred njim je još mnogo revija i turnira i sigurno mnogo pehara, i zato nije smio onako da reaguje” – naglasio je Batar.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/zbog-incidenta-na-bokserkom-turniru-u-banjaluci-poletana-ceka-kazna/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot