“Banjaluka pomaže i sebi i nama i vaterpolu”

Objavljeno: 30. 9. 2016 u 11:51h

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije podvukao da je plaćanje troškova srpskih klubova u Banjaluci od strane banjalučkog kluba namijenjena razvoju ovog sporta u gradu na Vrbasu. “To je prelazno rješenje”.

Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS naglasio za MONDO da je plaćanje troškova klubovima iz Srbije za dolazak u Banjaluku od strane domaćeg kluba samo trenutna odluka napravljena u zajedničkom dogovoru svih klubova zbog dobrobiti ovog sporta, posebno u gradu na Vrbasu.

Nakon što zbog obaveza nije stigao da se javi u četvrtak, gensek najtrofejnijeg srpskog sporta pozvao je “Mondo” portal dan kasnije i ponudio odgovor koji nisu uspjeli da saznaju u prethodnom tekstu.

Zašto će VK Banjaluka plaćati troškove klubovima u Srbiji prilikom njihovog gostovanja u gradu na Vrbasu u predstojećoj sezoni Prve „B“ lige Srbije?

„Ta odluka je samo trenutna i na neki način prelazno rješenje zbog izuzetno loše finansijske situacije svih klubova u Srbiji, pa i onih najvećih poput Crvene zvezde i Partizana. Razgovarali smo pošteno sa svima uključujući i VK Banjaluka, koji se složio i riješio da pomogne i sebi i nama zbog dobrobiti ovog sporta“, rekao je Marijan.

Podsjetio je da je Banjaluka prethodne sezone osvojila sedmo mjesto i da joj je iskustvo nastupa u Prvoj „B“ ligi Srbije dobrim dijelom zaslužno i za superiorno osvajanje titule prvaka u Bosni i Hercegovini.

„Napredak vaterpola u Banjaluci je više nego očigledan i sigurno je da će još jedna sezona, uz nešto više troškove, dodatno da pomogne razvoj ovog sporta u cijeloj BiH, koja je nedavno formirala reprezentaciju na čelu sa Banjalučaninom Slobodanom Grahovcem“, dodao je generalni sekretar VS Srbije.

Na kraju je poentirao: „Prevedeno na običan jezik, male su to pare, a ogromna nagrada“.

Nova sezona u Prvoj „B“ ligi Srbije počinje 12. novembra, a konačne prijave klubova traju do 5. oktobra.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjaluka-pomaze-i-sebi-i-nama-i-vaterpolu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot