Srđan Samardžić pobjednik prve noćne trke u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 16. 9. 2016 u 13:46h

Pobjednik prve noćne ulične ulicne trke u Banjaluci na 3.000 kao i na 5000 metara je poznati atletičar Srđan Samardžić. Trkom juniora na 1500 metara sinoć je počela prva noćna ulična trka u Banjaluci u organizaciji Saveza za sport i rekreaciju i Turističke organizacije grada Banjaluka.

Na trku je prijavljeno oko 500 takmičara iz BiH, Slovenije, Holandije, Italije i Hrvatske. Pobjednik u trci juniora je četrnaestogodišnji Srđan Kostić.

“Ovo mi je prva atletska trka, ne bavim se aktivno atletikom već igram šah. Nisam se ni spremao mnogo, sinoć sam zapravo otrčao prvi krug”, rekao je Kostić.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/srdan-samardzic-pobjednik-prve-nocne-trke-u-banjaluci-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot