BL Čelendžer: Prvi nosilac se mučio, ali prošao

Objavljeno: 16. 9. 2016 u 11:36h

Na banjalučkom ATP Čelendžeru kompletirano je drugo kolo. Danas su na program mečevi četvrtfinala.

bl1

Prvi nosilac turnira Horasio Zebaljos izborio je plasman među osam najboljih na ATP Čelendzeru u Banjaluci.

Zebaljos je poslije velike borbe savladao mladog srpskog tenisera Danila Petrovića. Argentinac je dobio prvi set 6:4. Petrović je u drugom uzvratio istom mjerom. U trećem setu viđena je velika borba. Ipak iskusniji Zebaljos pravi brejk i na kraju je uspio da slavi 7:5.

“Bio je težak meč. On sjajno servira i ima odličan forhend. Srećan sam što sam izborio naredno kolo”, rekao je poslije meča Zebaljos.

Velika borba viđena je i u meču Španca Pabla Anduhara i Italijana Rikarda Belotija. Na kraju Anduhar je slavio 2:1, (6:2, 0:6, 10:8).

bl2

Još jedan Argentinac Karlos Berlok je u četvrtfinalu. U duelu njega i Peđe Krstina iz Srbije nije bilo velike drame. Pobjeda Berloka 6:2, 6:2.

I posljednji koji je izborio četvrtfinale, je porošlogodišnji polufinalista Miljan Zekić iz Srbije. On je u drugom kolu savladao sunarodnika Lasla Đerea 6:2, 5:7 i 6:3.

U mečevima četvrtfinala u petak će se sastati: Alaž Bedene – Vaclav Šafranek, Horasio Zebaljos- Miljan Zekić, Pablo Anduhar – Karlos Berlok i Jan Satral – Adam Pavlašek.

Italijan Andrea Arnaboldi i Austrijanac Maksimilijan Nojhrist su u četvrfinalu dubla pobijedili mađarsko – njemački par Marton Fučovič/Kevin Kravic sa 6:4, 6:3.

Izvor: Mondo / Foto: Nemanja Babić 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bl-celendzer-prvi-nosilac-se-mucio-ali-prosao/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot