Denis Novak i Leni Hampel u 2. kolu 15. ATP čelendžera Banjaluka open

Objavljeno: 12. 9. 2016 u 20:01h

Teniseri iz Austrije, Denis Novak i Leni Hampel plasirali su se danas u 2.kolo 15. ATP Čelendžera Banjaluka open 2016.

Novak je na startu takmičenja pobijedio Nikolu Čačića iz Srbije sa 2:0, dok je Hampel, nakon preokreta savladao zemljaka Maksimilijana Nojkrista sa 2:1, prenosi RTRS.

Prvi nosilac turnira, 70. igrač na svjetskoj rang listi, Horacio Zebaljos iz Argentine na teren će sutra, a protivnik će mu biti Austrijanac Trinker. Nagradni fond turnira je 75 hiljada dolara, a osim novčane nagrade, pobjednik osvaja i 100 bodova za svjetsku rang listu.

Polufinalne mečeve, u subotu, kao i nedjeljno finale, prenosiće Televizija RS.

Izvor: Rtrs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/denis-novak-i-leni-hampel-u-2-kolu-15-atp-celendzera-banjaluka-open/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])