OKI Banjaluka: Odustati nećemo

Objavljeno: 8. 9. 2016 u 20:18h

Odbojkaški klub invalida Banjaluka počeo je pripreme za narednu sezonu.

Ovaj klub, koji je jedan od prvih, koji je nastao u Republici Srpskoj i koji je jedan od najzaslužnijih što je pokrenuta liga u sjedećoj odbojci u Republici Srpskoj, egzistira u zaista teškim uslovima.

Uprkos nerazumijevanju nadležnih institucija za ovakve klubove, kažu neće odustati od takmičenja.

OKI Banjaluka je jedini šampion Republike Srpske, a ekipa je zaslužna i za formiranje klubova u Srbiji, kao i reprezentacije Srbije u sjedećoj odbojci.

“ Mi već 17 godina koliko postojimo “kuburimo” sa uslovima. Nikad nismo naišli na pravo razumjevanje ljudi koji su zaduženi za to. Uvijek nalaze neko prelazno riješenje. Činjenica je da smo prije neki dan od ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske dobili sredstva namijenjena za 2014. godinu. Naravno odmah smo morali da ih potrošimo za dugove koje smo imali”, rekao je Novak Grbić iz OKI Banjaluka.

Kažu da ih ništa ne može spriječiti da nastave svoj rad. Sami renoviraju salu u kojoj treniraju, a na put idu odvajajući od invalidnina.

Tako za vikend putuju u Kikindu gdje će učestvovati na tturniru “KUP Kikinde 2016”.

Učestovaće šest ekipa, a OKI “Banjaluka” je u grupi sa KSO”Iskra” – Bugojno ( BiH) ,”Piremon SE” Nyregihaza (Mađarska).

Nakon Kikinde OKI Banjaluka će nastupiti na turnirima u Zavidovićima i Zagrebu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/oki-banjaluka-odustati-necemo/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])