Kadeti Borca m:tel osvojili trofej u Hrvatskoj

Objavljeno: 5. 9. 2016 u 12:59h

Kadeti Rukometnog kluba Borac m:tel (igrači rođeni 2000. godine i mlađi) pobjednici su Sedmog Memorijalnog turnira “Braća Đelekovčan” u Koprivnici.

Izabranici Mirka Mikića i Gorana Garića su u konkurenciji šest ekipa osvojili trofej pobijedivši u svim mečevima na turniru.

Borčevi kadeti su najprije u grupnoj fazi takmičenja savladali crnogorski Nikšić 13:22, a potom i domaću Koprivnicu 19:12 izborivši plasman u polufinale.

Šansu da izbore priliku da se bore za pehar, crveno-plavi su stekli trijumfom nad ekipom Rovinja (28:19), da bi u finalnom dvoboju ponovo “razmontirali” domaćina rezultatom (13:18).

rk1

Mladi član banjalučkog kluba Marko Lukić proglašen je i najboljim rukometašem turnira u Koprivnici.

Osvojenim peharom Banjalučani su dodatno uljepšali uspjeh i svojih nešto mlađih drugari, koji su igrali za “čistu peticu” na turniru u Smederevu.

rk21

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kadeti-borca-mtel-osvojili-trofej-u-hrvatskoj/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot